Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 2011


O Δήμος Ιλίου συμμετέχει στην “Ώρα της Γης”, μία παγκόσμια πρωτοβουλία της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή.


Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011 και ώρα 8.30 μ.μ. ο Δήμος μας θα συσκοτίσει για μία ώρα κτίρια και χαρακτηριστικά σημεία της πόλης (πλατείες, παιδικές χαρές κτλ.) και παροτρύνει και όλα τα νοικοκυριά του Ιλίου να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να σβήσουν τα φώτα τους για μία ώρα, συμμετάσχοντας ενεργά σε αυτή τη συμβολική ενέργεια που έχει διπλό στόχο.


Αφενός να γίνει σαφές σε όλους μας ότι μπορούμε να συμβάλουμε αποφασιστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας με απλές και ανέξοδες αλλαγές στην καθημερινότητά μας και αφετέρου να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα στους ηγέτες του κόσμου, ώστε να λάβουν άμεσα μέτρα ενάντια στην κλιματική αλλαγή και το φαινόμενο του θερμοκηπίου. 


Παγκόσμιος στόχος της Ώρας της Γης είναι η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών και πόλεων, έτσι ώστε όλοι μαζί να αποδείξουμε πως το κλίμα του πλανήτη είναι και στο χέρι μας! 

Τελικά αποτελέσματα πινάκων αξιολόγησης και μοριοδότησης αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ιλίου για το σχολικό έτος 2018 - 2019

Αναρτήθηκαν τα  τελικά αποτελέσματα  των πινάκων αξιολόγησης και μοριοδότησης αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών στους Παιδικούς και Βρεφο...