Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

Πυροβόλησαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ χθες...

Ένα κλεμμένο αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες εντόπισαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στο Γαλάτσι, το οποίο και καταδίωξαν. Κοντά στην Αχαρνών, οι δράστες κατάφεραν να αλλάξουν όχημα και ενώ συνεχίστηκε η καταδίωξη, εγκλωβίστηκαν στην οδό Χαλκίδος στα Κάτω Πατήσια.


Οι δράστες, προκειμένου να ξεφύγουν, άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών.

Ευτυχώς από τους πυροβολισμούς δεν τραυματίστηκε κανένας αστυνομικός και οι κακοποιοί που σημειωτέον δεν φορούσαν κουκούλες, τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια παρατώντας το αυτοκίνητό τους εκεί μάρκας SCODA. 


Τρέχοντας οι κακοποιοί σταμάτησαν ένα άλλο αυτοκίνητο και κόλλησαν το όπλο στον κρόταφο του οδηγού, καταφέρνοντας έτσι να τον κατεβάσουν και κλέψουν το φορτηγό με κατεύθυνση τα Λιόσια. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρέθηκε αργότερα στην περιοχή του Ίλιον. 

Πάντως, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή αλλά και προς το Ίλιον όπου κατά πάσα πιθανότητα διέφυγαν οι δράστες.


Πηγή: newsbeast.gr, newsit.gr

Τελικά αποτελέσματα πινάκων αξιολόγησης και μοριοδότησης αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ιλίου για το σχολικό έτος 2018 - 2019

Αναρτήθηκαν τα  τελικά αποτελέσματα  των πινάκων αξιολόγησης και μοριοδότησης αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών στους Παιδικούς και Βρεφο...