Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ 2011

Γενική Απογραφή Πληθυσμού 2011

 Από 10 έως 24 Μαΐου 2011 η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) θα πραγματοποιήσει Γενική Απογραφή του πληθυσμού της χώρας, με σκοπό τη συλλογή δημογραφικών, οικονομικών, κοινωνικών στοιχείων σε ό,τι αφορά τα ελληνικά νοικοκυριά.

 Είναι σημαντικό να απογραφούμε στο Δήμο μας, ώστε να είναι πραγματικά τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν και να μπορέσουν τόσο η Κεντρική Διοίκηση όσο και η Δημοτική Αρχή να κάνουν τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό των ενεργειών τους, όσον αφορά τους τομείς της αναπτυξιακής, οικονομικής, κοινωνικής και εκπαιδευτικής πολιτικής.

 Ο συνεργάτης της ΕΛΣΤΑΤ θα φέρει κονκάρδα με το ονοματεπώνυμό του, τον κωδικό της εποπτείας του, το τηλέφωνο του υπεύθυνου επόπτη της ΕΛΣΤΑΤ και τη σφραγίδα της ΕΛΣΤΑΤ.

 Παρακαλούμε όλους τους Δημότες όπως συνεργαστούν με τους υπαλλήλους της Στατιστικής Αρχής με τη δέουσα προσοχή και αφού πρώτα εξακριβώσουν τα στοιχεία των απογραφέων.

Ο Δήμαρχος Ιλίου,
Νίκος Ζενέτος

Περιστέρι: Τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό στην Ανθούπολη

Τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό ενός δικυκλιστή συνέβη λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τρίτης στην Ανθούπολη στο Περιστέρι, μετά από σύγκρουση...