Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Σαμαράς: «Ψηφίστε με» να σας κυβερνήσω όπως ο Γιώργος…


Ειλικρινά, δεν ξέρω εάν οι Νεοδημοκράτες πανηγυρίζουν με τη συνέντευξη Τύπου του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ, η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι μόνο ηλίθιοι ή εντελώς προδότες πανηγυρίζουν με τα όσα είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.


ΠΡΩΤΟ είπε ότι θα μείνουμε στο μνημόνιο και απλώς θα φροντίσει να το επαναδιαπραγματευτεί! Δεν κατάλαβε ότι τόσο ο καιρό ο λαός φωνάζει «πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από εδώ»! Δεν ακούει το λαό ο Σαμαράς, τον γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του.
ΔΕΥΤΕΡΟ είπε ότι εκείνος θα αξιοποιήσει δεν θα ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία. Μα το ίδιο επικαλείται και ο Γιώργος όταν ξεπουλά…
ΤΡΙΤΟ είπε ότι θα κυβερνήσει με τους Άξιους, ο Γιώργος έλεγε με τους Άριστους, είπε ότι όσοι ράβουν υπουργικά κοστούμια θα μείνουν με τα κοστούμια, το ίδιο ακριβώς είχε πει και ο Γιώργος και επίσης μίλησε για εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς, τα ίδια που έλεγε και ο Γιώργος.
ΤΕΤΑΡΤΟ και σημαντικότερο, μαζί με το ΠΡΩΤΟ, ότι «πολύ καλά έκανε η κυβέρνηση και ψήφισε την ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση». Δηλαδή, ο Σαμαράς μας είπε ότι συμφωνεί με τηνάρση της εθνικής μας κυριαρχίας, αφού όποιος έχει την οικονομική διακυβέρνηση έχει την πλήρη διακυβέρνηση και συμφωνεί με τα όσα λέει ο Γιώργος για παγκόσμια ή ευρωπαϊκή διακυβέρνηση, αφού και ο Γιώργος αυτό εννοεί, την οικονομική διακυβέρνηση.
Προσωπικά δεν περίμενα ποτέ από τον ηγέτη της ξενόδουλης και προδοτικής Δεξιάς να γίνει πατριώτης τώρα… Αλλά τέτοια ειλικρίνεια είναι πράγματι συγκλονιστική. Διότι ο άνθρωπος μας το είπε κατάμουτρα: ψηφίστε με για να σας κυβερνήσω όπως ο Γιώργος…
Η λύση συμπολίτες μου είναι μία: ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ – ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Στέφανος Μυτιληναίος