Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

«Εφυγε» ο Βασίλης ΛιόσηςΤην απώλεια του Βασίλη Λιόση θρηνεί η οικογένεια του Ατρόμητου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών χτυπημένος από την επάρατο νόσο.

Ο Λιόσης διετέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της θρυλικής ομάδας του Ατρόμητου που κατέκτησε την άνοδο για πρώτη φορά στην Α' Εθνική την περίοδο 1971-72.


Μέτρησε 34 συμμετοχές στην Β' Εθνική και 15 συμμετοχές στην Α' Εθνική με τα χρώματα της ομάδας του Περιστερίου.

Η κηδεία θα γίνει σήμερα (Παρασκευή) από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στο Ίλιον και η ταφή στο κοιμητήριο Αγίων Θεοδώρων. Θα παραστεί το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Γιώργος Χατζής και αντιπροσωπεία των παλαιμάχων με επικεφαλής τον πρόεδρο του συνδέσμου Σταύρο Κωνσταντινίδη. Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.

Τελικά αποτελέσματα πινάκων αξιολόγησης και μοριοδότησης αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ιλίου για το σχολικό έτος 2018 - 2019

Αναρτήθηκαν τα  τελικά αποτελέσματα  των πινάκων αξιολόγησης και μοριοδότησης αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών στους Παιδικούς και Βρεφο...