Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΛΙΟΥ

 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΛΙΟΥ
Email: dimotikoiliou@gmail.com τηλέφωνο: 6985 710223

ΘΕΜΑ : "Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλιώτικο από τ΄ άλλα..."

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς, έχοντας σαν στόχο την κάλυψη διαφόρων αναγκών του σχολείου μας, την διαρκή ενημέρωση των γονέων (διοργανώνοντας ημερίδες) για σημαντικά θέματα που αφορούν τα παιδιά και την οικογένεια, τη δημιουργική απασχόληση των μαθητών με διάφορες εξωσχολικές δραστηριότητες, την συμμετοχή τους στα κοινά δρώμενα με την έκδοση εφημερίδας κ.α.

Φέτος αποφασίσαμε, έχοντας σαν στόχο την ευαισθητοποίηση μαθητών και γονέων για το περιβάλλον και την ενημέρωσή τους για το σημαντικό ρόλο της ανακύκλωσης, να συγκεντρώσουμε ανακυκλώσιμα υλικά προκειμένου να κατασκευάσουμε με αυτά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας.

Τη Δευτέρα 19/12/2011 και ώρα 19.00 “το δέντρο μας θα πάρει ζωή” και θα δώσει χαρά, αφού τα έσοδα από την παράδοση των ανακυκλώσιμων υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του, θα δοθούν στο «χαμόγελο του παιδιού» εκπρόσωπός τους θα παρευρεθεί στην εκδήλωσή μας.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς και τους μαθητές του σχολείου μας, να παραβρεθείτε στην εκδήλωσή μας καθώς πιστεύουμε ότι τέτοιες ενέργειες πρέπει να γίνονται παράδειγμα για όλους. Ιδιαίτερα τώρα που η χώρα μας βρίσκεται σε δυσχερή κατάσταση και χρειάζεται από εμάς να την ενισχύσουμε, με το πνεύμα αλληλεγγύης που μας διακατέχει σαν Έλληνες.

Με εκτίμηση,

Η πρόεδρος του Δ.Σ.

Τσίτουρα-Βαμβακά Άννα

Το μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί του Αιγαίου

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πιο είναι το μεγαλύτερο νησί του Αιγαίου Πελάγους, το οποίο δεν έχει κατοίκους; Είναι το νησί Πολύαιγος που έχει έκτ...