Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Παραλίγο να ανατιναχθεί ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο!

Μασούρι δυναμίτιδας πέταξε άγνωστος στο προάυλιο ενός βενζινάδικου στο Ιλιον.
Αυτοσχέδιο μηχανισμό, πιθανόν μασούρι δυναμίτιδας, πέταξε άγνωστος στις 2 τα ξημερώματα, στον ακάλυπτο χώρο πρατηρίου υγρών καυσίμων, στην λεωφόρο Θηβών 475 στο Ίλιον.

Η έκρηξη που έγινε αναστάτωσε ολόκληρη την περιοχή ενώ εκείνη την ώρα σε διπλανό χώρο βρισκόταν ένας υπάλληλος του βενζινάδικου, ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Μόνο τα ζτάμια του βενζινάδικου έσπασαν ενώ προκλήθηκαν ζημιές και σε παρακείμενο κατάστημα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης επέβαινε σε μοτοποδήλατο, με το οποίο πέρασε έξω απο το βενζινάδικο, πέταξε τον μηχανισμό και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Στον τόπο της έκρηξης δεν βρέθηκαν υπολείμματα του μηχανισμού απο τους πυροτεχνουργούς, γι' αυτό εκτιμάται οτι επρόκειτο για δυναμίτιδα.

Το Ilion-News επισκέφθηκε το πρωί το συγκεκριμένο βενζινάδικο κι όπως θα δείτε κι απ'την φωτό που τραβήξαμε, δεν φαίνεται κάποια ζημιά και το κατάστημα λειτουργεί κανονικά.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*02.10 - Μεγάλη ισχύς ένταση στο Ιλιον λίγα λεπτά πριν τις 2, πιθανότατα από έκρηξη!


Πηγή: newsit.gr

Τα μικρότερα καρπούζια του κόσμου

Στη ζωή μας όλα τα αντικείμενα τείνουν να γίνονται όλο και μικρότερα. Κάτι τέτοιο μας φαίνεται φυσιολογικό όταν μιλάμε για κινητά τηλέφων...