Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΛΙΟΥ «ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θα πραγματοποιήσει, το Σάββατο 31 Μαρτίου & την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 ένα παζάρι με μεταχειρισμένα βιβλία, παιχνίδια αλλά και χειροτεχνίες των μαθητών.

Σκοπός της οργάνωσης αυτού του παζαριού είναι η κοινωνική δράση των παιδιών αλλά και η ανάπτυξη του εθελοντισμού.

Συγκεκριμένα, δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να προσφέρουν αλλά και να αγοράσουν βιβλία (λογοτεχνικά, παραμύθια κ.α.), παιχνίδια (επιτραπέζια, παζλ, λούτρινα κ.α.) Ότι έχετε στο σπίτι σας και δεν τα χρειάζεστε άλλο (που είναι σε καλή κατάσταση), ή κάποια χειροτεχνία-κατασκευή, που θα τα φέρετε και θα βγούν σε προσφορά.

Στο παζάρι λοιπόν, μπορείτε να αποκτήσετε οποιαδήποτε από τα προσφερόμενα είδη σε συμβολική τιμή, την οποία εσείς θα καθορίσετε.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, από το παζάρι θα προσφερθούν σε εθελοντικές οργανώσεις για παιδιά, αλλά και στην “Κοινωνική τράπεζα τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης” του Δήμου μας.

Αυτά τα αντικείμενα θα τα παραλαμβάνουν τα μέλη του Δ.Σ. μόνο τις ημέρες και ώρες των δραστηριοτήτων του Συλλόγου (Παρασκευή 17.00-21.00& Σάββατο 9.00-13.00)

Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε στην προσπάθεια μας, που θα δώσει χαρά στα παιδιά μας αλλά θα βοηθήσει και συνανθρώπους μας, που αυτή την χρονική περίοδο το έχουν ανάγκη.

 Με εκτίμηση, το Δ.Σ