Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση του ΑΣΙ για την ομιλία του Βενιζέλου στο Ίλιον



ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

 Την Παρασκευή 25/5 έρχεται για προεκλογική εκδήλωση στο δημαρχείο Ιλίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλος. Πόσο θράσος, αλαζονεία και υποκρισία πρέπει να έχει κάποιος, για να έρχεται σε μια λαϊκή συνοικία που πλήττετε από ανεργία, φτώχια και εγκατάλειψη, όταν ο ίδιος και η συμμορία του είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για όλα αυτά; 

 Ο Ε.Βενιζέλος υπόγραψε την καταδίκη της χώρας και του λαού και εκτέλεσε ως καλός υπηρέτης, όλες τις εντολές του ΔΝΤ και της Ε.Ε. 

 Ο Ε.Βενιζέλος πήρε τα μέτρα του λαού και μαζί με τον Α.Σαμαρά και τους λοιπούς υπαλλήλους, ετοιμάζονται να τον θάψουν. Συνεχής μειώσεις μισθών και συντάξεων, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, απολύσεις, φόροι, χαράτσια, διάλυση υγείας-παιδείας-κοινωνικής πρόνοιας, ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. 

 Ο Ε.Βενιζέλος μάλλον δεν κατάλαβε το μήνυμα των εκλογών. Η παρέα του και η πολιτική τους τελείωσε και αργά ή γρήγορα, όλοι όσοι μας οδήγησαν εδώ θα 
 κληθούν να απολογηθούν και να πληρώσουν. 

 Ανάμεσα στους χειροκροτητές του Ε.Βενιζέλου στο δημαρχείο θα είναι και ο δήμαρχος Ν.Ζενέτος μαζί με τους υπαλλήλους του δημοτικούς συμβούλους. 

 Προφανώς ούτε και ο Ν.Ζενέτος και η παρέα του πήραν το μήνυμα των κατοίκων του Ιλίου, που με τους αγώνες και τις κινητοποιήσεις τους, για το χαράτσι, τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, τα προβλήματα στα σχολεία, κ.λπ. απαιτούν μια άλλη πολιτική, μια άλλη πόλη.

 Ο Ε.Βενιζέλος είναι απλά ανεπιθύμητος.

 Δεν σε θέλει ο λαός..Το μνημόνιο και μπρός

 ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ΙΛΙΟΥ