Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Α.Ο.ΙΛΙΟΥ ΜΕ AJAX HELLAS YOUTH ACADEMY


Ο   Αθλητικός Όμιλος ΙΛΙΟΥ  υπέγραψε συνεργασία με τον AJAXHELLAS YOUTH ACADEMY
H μεγάλη του AJAX σχολή ποδοσφαίρου θα  βρίσκεται στα δυτικά προάστια και ειδικότερα στο  ΙΛΙΟΝ χάρη στον πρόεδρο του Α.Ο. ΙΛΙΟΥ κον ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΛΑΜΠΗ ο οποίος υπέγραψε την συνεργασία με τον πρόεδρο του  AJAX HELLAS YOUTH ACADEMY  κον ΚΑΖΙΑΝΗ ΓΙΩΡΓΟ.

Το όραμα του προέδρου του   Α.Ο.ΙΛΙΟΥ  κου ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΜΠΗ αλλά και του τεχνικού διευθυντή του Α.Ο.ΙΛΙΟΥ κου ΣΓΟΥΡΟΥ ΦΩΤΗ για αξιοποίηση των ταλέντων της περιοχής μέσω της φιλοσοφίας και της γνώσης των Ολλανδών αρχιτεκτόνων του ποδοσφαίρου έγινε πραγματικότητα.
Ο βασικός κανόνας  για έναν παίχτη δεν είναι απλά να μάθει να έχει την σωστή θέση στο γήπεδο αλλά να μπορεί να αναπτύξει το αίσθημα της ομαδικότητας   .
Αυτά τα πραγματα  πρέπει να διδαχθούν σε νεαρή ηλικία. Ο τρόπος που το παιδί σέβεται τον προπονητή του , ο τρόπος που σέβεται τους συμπαίχτες του και ειδικότερα ο τροπος που σέβεται τη φύση του αθλήματος είναι κομμάτι της φιλοσοφίας του AJAX και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαίδευσης στις ακαδημίες AJAX HELLAS.
Oι προπονητές του AJAX ΙΛΙΟΥ (Α.Ο. ΙΛΙΟΥ) κατέχουν διπλώματαUEFA και θα λαμβάνουν μέρος σε σεμινάρια στην ΟΛΛΑΝΔΙΑ κατά την διάρκεια  της συνεργασιας.
Με την σειρά τους οι ολλανδοί προπονητές θα βρίσκονται στην ΕΛΛΑΔΑ για την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη.
Στο ΙΛΙΟΝ οι προπονήσεις των ακαδημιών θα γίνονται σε δυο γήπεδα με τεχνικό χλοοτάπητα.
Αυτήν τη στιγμή στις ακαδημίες του  Α.Ο.ΙΛΙΟΥ (AJAX ΙΛΙΟΥ) λειτουργούν 4 τμήματα
(pro junior U-9 , junior U-11παμπαίδες U-13 , παίδες U-15)

                    OI ΕΓΓΡΑΦΕΣ  ΑΡΧΙΣΑΝ   

                                ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
            ΛΕΡΟΥΤΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ    Τηλ. 6977665465
                      ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ   AJAX ΙΛΙΟΥ 

Τελικά αποτελέσματα πινάκων αξιολόγησης και μοριοδότησης αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ιλίου για το σχολικό έτος 2018 - 2019

Αναρτήθηκαν τα  τελικά αποτελέσματα  των πινάκων αξιολόγησης και μοριοδότησης αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών στους Παιδικούς και Βρεφο...