Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ένωση Ιλίου: Καμπ στο «Γ. Κακούρης»

Το δικό της καμπ θα διοργανώσει για πρώτη φορά φέτος, στο κλειστό «Γεώργιος Κακούρης», η Ένωση Ιλίου.
Οι διοικούντες το συγκρότημα από το Ίλιον, με σχετική ανακοίνωσή τους, γνωστοποίησαν τη διεξαγωγή του πρώτου Ilion Basketball Camp το οποίο θα λάβει χώρα από τις 17 μέχρι και τις 28 Ιουνίου και θα έχει στόχο την ατομική βελτίωση των αθλητών και αθλητριών και την εκμάθηση των βασικών του μπάσκετ σε λεπτομερειακό επίπεδο.
Η ανακοίνωση: «Ο σύλλογός μας, στο πλαίσιο της διαρκούς βελτίωσής του και της παροχής όσο το δυνατόν καλύτερου προπονητικού προγράμματος, διοργανώνει το 1st Ilion Basketball Camp (IBC) που θα διεξαχθεί με αυστηρά περιορισμένο αριθμό αθλητών και αθλητριών στο Β’ Κλειστό Ιλίου Κακούρης από 17 Ιουνίου έως 28 Ιουνίου (εκτός Σαββατοκύριακου) και από τις 09.00 έως τις 13.30. Το καμπ θα είναι καθαρά μπασκετικό με στόχο την ατομική βελτίωση των αθλητών και αθλητριών και την εκμάθηση των βασικών του μπάσκετ σε λεπτομερειακό επίπεδο.
Οι προπονητές που θα διδάξουν στο καμπ θα είναι αποκλειστικά πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο άθλημά μας. Το 1st Ilion Basketball Camp (IBC) είναι η απαρχή ενός θεσμού που θα πλαισιώσει τις υπόλοιπες διοργανώσεις και ενέργειες του συλλόγου μας, πράξεις αντάξιες του επιπέδου της Β’ Εθνικής που αγωνίζεται το ανδρικό τμήμα μας. Εγγραφές κάθε Σάββατο - Κυριακή από τις 09.00 έως τις 14.00 στο κλειστό γήπεδο Κακούρης στην περιοχή Ρίμινι και πληροφορίες Μπέλλας Στέργιος, τηλ. 6973793798».
Πηγή: onsports.gr