Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Καταγγελία για τραπεζοκαθίσματα στο Ίλιον


Αναφερθήκαμε πριν κάποιους μήνες στην πλατεία Ρίμινι. Λέγαμε τότε «η τοπική αυτοδιοίκηση» ( το πιο σύντομο ανέκδοτο πλέον ) βιτρίνα και βραχίονας της ιδιωτικοποίησης της κοινωνίας ίδιον ιδιωτικοποίηση ηλιθιοποίηση αποφασίζουμε για εσάς χωρίς εσάς φυσικά και θα εξυπηρετηθούν τα τοπικά μικροσυμφέροντα κάποιων γιατί λεφτά υπάρχουν όπως και μεταξωτές κορδέλες για εγκαίνια τραπεζάκια έξω λοιπόν σε όλη την πλατεία

και βουρ στον πατσά και τα κέτερινγκ.

Με πρόσχημα την ανάπλαση, η Κεντρική Διοίκηση, η Περιφέρεια στην προκείμενη περίπτωση, προχώρησε. Αρχιτεκτονική τοπίου, δομές περιβάλλοντος, βραχόκηποι …μπλα μπλα μπλα . Έτσι ονομάζουν οι θρασείς και επαγγελματίες πολιτικάντηδες το άπλωμα του χεριού τους στις τσέπες μας και στις ζωές μας.

Η Δημοτική αρχή τελικά τι κάνει, μένει παρατηρητής ή συναινεί σε όλα αυτά ;

Επανερχόμαστε.

Η πινακίδα ανάρτησης με τα στοιχεία κόστους της εργολαβίας, μετακινήθηκε από τη νότια στη δυτική πλευρά της πλατείας. Θαύμα! Πως μπορεί με δυo ποδάρια! Να αναμένουμε νέα εξάπλωση του είδους τραπεζακιαόξω μετά την ραγδαία επέλασή τους βορειοανατολικά.

Ιδιωτικές πλατείες για ιδιώτες, με δημόσια χρήματα

1.545.251,98€ πληρώσαμε για την ‘’ανάπλαση’’ στην πλατεία Ρίμινι

Εμείς πληρώνουμε για να έχουν ζωτικό χώρο Αυτοί*. Πλατεία για την πελατεία

και τα παιδιά που έπαιζαν μπάλα… και οι κάτοικοι που μαζεύονταν… Εκδιώκονται.

Παιδιά και κάτοικοι έχετε επιλογές ˙ ή κάθεστε στα μπαλκόνια ,ή πληρώνετε τα δωρεάν προγράμματα στα 5Χ5,ή συμβιβάζεστε και πληρώνετε την έξοδο στα τραπεζοκαθίσματα της ‘’πλατείας ’’.

katoikoiiliou.blogspot.gr