Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

36χρονος ομολόγησε ότι στραγγάλισε τη μητέρα του

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 61χρονης που διαπράχθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου στο Ίλιον. Δράστης φέρεται ο 36χρονος γιος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία αρχικά αρνήθηκε επίμονα την ενοχή του, αλλά τελικά ομολόγησε την πράξη του.

Το θύμα είχε βρεθεί νεκρό με τραύματα στο κεφάλι στο διαμέρισμά του στην οδό Εκάβης στο Ίλιον.

Όπως υποστήριξε ο 36χρονος, ο οποίος και συνελήφθη, κίνητρό της πράξης του ήταν η συχνά επιθετική συμπεριφορά της μητέρας του σε βάρος του και το έντονο αίσθημα της απόρριψης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον συλληφθέντα, το θύμα του επιτέθηκε για ασήμαντη αφορμή, φραστικά και σωματικά με τη χρήση καλωδίου μπαλαντέζας.

Τότε εκείνος – κατ’ ομολογία πάντα του ίδιου - αφού της πήρε από τα χέρια το καλώδιο, το χρησιμοποίησε για να τη στραγγαλίσει.

Στη συνέχεια για να παραπλανήσει τις αρχές δημιούργησε την εικόνα έρευνας, αφαίρεσε ποσό 1.850 ευρώ, το οποίο έκρυψε ακολούθως σε ντουλάπα υπνοδωματίου όπου και βρέθηκε και έφυγε από το διαμέρισμα. Όταν επέστρεψε μετά από λίγη ώρα, ειδοποίησε την Άμεση Δράση και προσποιήθηκε ότι μόλις είχε βρει δολοφονημένη τη μητέρα του.

Ο 36χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Πηγή: westnews.gr