Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Τ.Ο. ΝΔ - ΟΝΝΕΔ ΙΛΙΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΔΗΜ.Τ.Ο. Ιλίου – ΟΝΝΕΔ Ιλίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Ιλίου η οποία κατέστη μικρή για να καλύψει τη προσέλευση των φίλων και μελών του κόμματός μας που ο αριθμός τους ξεπέρασε τους 400.

Ιδιαίτερη τιμή για τη περιοχή μας διετέλεσε το γεγονός ότι αρκετά κυβερνητικά και κομματικά στελέχη παρευρέθησαν στη τελετή. Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Ιλίου δήλωσε τη στήριξη της παράταξης στον ανεξάρτητο υποψήφιο δήμαρχο Χαράλαμπο Καούκη. Από την Κυβέρνηση ξεχωρίσαμε τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, ενώ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, δύο κυρίες τίμησαν την εκδήλωση, η Σοφία Βούλτεψη και η Άννα Καραμανλή.

Στη συνέχεια η ΟΝΝΕΔ Ιλίου σε κλίμα συγκίνησης και αναπόλησης άλλων εποχών τίμησε συμβολικά τους διατελέσαντες Γενικούς Γραμματείς της ΟΝΝΕΔ Kέντρου Ιλίου. Κατόπιν το λόγο πήραν όλα τα παρευρισκόμενα κυβερνητικά και κομματικά στελέχη και εξέφρασαν από του βήματους εγκάρδιες ευχές για το νέο έτος και για την παράταξή μας.


Πηγή: rightnews.gr