Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Το ILION-NEWS στις επικίνδυνες διασταυρώσεις της περιοχής.

Το Ilion-News με βάση τα δεκάδες τροχαίες που συμβαίνουν συχνά στις ίδιες διασταυρώσεις, ξεκινά το αφιέρωμα στους δρόμους αυτούς. Σε μια διασταύρωση των πολλών ατυχημάτων στην οδό Θηβών και Έκτορος βρεθήκαμε σήμερα. 

Όπως ενημερωθήκαμε από γείτονες της περιοχής εκεί, δεκάδες είναι τα ατυχήματα που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια κυρίως στην άνοδο της Θηβών με κατεύθυνση προς τα αριστερά στην Έκτορος, με οχήματα που κατεβαίνουν την οδό Θηβών από πάνω, μιας κι η στροφή γίνεται με πράσινο παλλόμενο φανάρι κι ενώ οι οδηγοί που έρχονται από πάνω έχουν επίσης πράσινο και με την κακή ορατότητα στην στροφή (κυρίως λόγω των υψηλών θάμνων και των δέντρων - αν και σήμερα είδαμε να είναι κομμένοι). 

Το Ilion-News καλεί όλους τους αρμόδιους φορείς να μελετήσουν την συγκεκριμένη διασταύρωση και να φέρουν λύση για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. 

Μάλιστα έχουμε στην διάθεσή μας στοιχεία από τροχαίο με τραυματία που έγινε το καλοκαίρι στην συγκεκριμένη διασταύρωση, έχοντας ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές, τότε.


Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να στείλουν τις δικές τους φωτογραφίες και πληροφορίες από άλλους σημαντικούς επικίνδυνους δρόμους, για την γνωστοποίηση και κοινοποίηση αυτών.