Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Δελτίο Τύπου: Οι Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης Φτώχειας Ιλίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα


To Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Ιλίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο κτίριο των δομών, επί των οδών Ικάρου 28 και Κάλχου 64. Οι υπάλληλοι του Γραφείου Διαμεσολάβησης, της Τράπεζας Χρόνου, του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Συσσιτίου και Φαρμακείου συγκεντρώθηκαν στο χώρο και συμμετείχαν στην κοπή, ευχόμενοι ευτυχισμένο 2014 γεμάτο υγεία, αγάπη και ευημερία για όλους τους ανθρώπους. 


 Για το νέο χρόνο, ελπίζουμε να συνεχίσουμε να έχουμε δίπλα μας την ευαισθητοποιημένη τοπική κοινότητα, που στηρίζει έμπρακτα στο έργο μας όλο αυτό το διάστημα. Χωρίς όλους εσάς θα ήταν αδύνατη η δράση μας υπέρ των ευπαθών ομάδων του δήμου Ιλίου. Έχοντας την καθοριστική στήριξή σας, αντλούμε δύναμη και δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος. 

 Ευχόμαστε ο χρόνος που διανύουμε να λύσει ένα μεγάλο μέρος των κοινωνικών διαφορών, ανισοτήτων και παθογενειών. Πάνω απ’ όλα όμως, ελπίζουμε η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός να γίνουν οι κινητήρια δύναμη που θα μας απεγκλωβίσει από κάθε δύσκολη κατάσταση και θα μας κάνει να μεταβούμε από το εγώ στο εμείς, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσουμε να θεμελιώσουμε ένα πιο όμορφο αύριο.