Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ξανατοποθετεί ο Καραμάνος νέες κεραίες. - Αναβρασμός απ'τους κατοίκους

Είναι πρόκληση. Απόφαση της ΕΕΤΤ χορήγησης άδειας κατασκευής
κεραίας σταθμού ξηράς στην Vodafone-Πάναφον.
Ξανά Σταθμός Κεραιών της Vodafone στην οδό Δραγουμάνου 54 στο Ίλιον
στην παρ.25 κάνοντας κατάχρηση δεν αναφέρουν ότι:

α) είχε επιβληθεί πρόστιμο 19.000 ευρώ στην Vodafone από την ίδια την ΕΕΤΤ για την παράνομη λειτουργία και εγκατάσταση του σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας στο παραπάνω σημείο (στην οδό Δραγουμάνου 54 στο Ίλιον στα στούντιο Καραμάνου) αρ.απόφασης ΕΕΤΤ 649/36 της 26/4/12. Παράλληλα η ΕΕΤΤ είχε αποστείλλει το φάκελο με τα στοιχεία της υπόθεσης στην Εισαγγελία Αθηνών και στην Πολεοδομία Αιγάλεω για να προβούν σε ενέργειες που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

ΕΕΤΤ προς Εισαγγελία, Αριθμ.18089/Φ.506, Μαρούσι 11-5-2012
ΕΕΤΤ προς Πολεοδομία, Αρ.Πρωτ.18821, Μαρούσι 11-5-2012

β) το κτήριο ηλεκτροδοτείτο παράνομα και ίσως εξακολουθεί;
Αυτό σημαίνει ότι πιθανόν δεν πληρώνονταν φόροι, δημοτικά τέλη, χαράτσια

γ) υπήρχε έλεγχος της πολεοδομίας το 2012 στο συγκεκριμένο κτήριο και διαπιστώθηκαν παραβάσεις

δ) σε πολύ μικρή απόσταση λειτουργούν 3 σχολικές μονάδες Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο.Υπήρξε μαζική κινητοποίηση κατοίκων, μαθητών, φορέων για την απομάκρυνση των κεραιών. Συγκεντρώσεις, πορείες, αποχή από τα μαθήματα, πολυήμερες καταλήψεις, διαμαρτυρίες στο δημοτικό συμβούλιο,συλλογή 800 υπογραφών εναντίωσης στην εγκατάσταση και τη λειτουργία του σταθμού κεραιών κινητής τηλεφωνίας της Vodafone, καταγγελίες στους αρμόδιους φορείς και στην ΕΕΤΤ.

ε) ο σταθμός κεραιών δεν μπορούσε να υπαχθεί στις ''ευεργετικές διατάξεις του 4053/12 '' του γνωστού και ως νόμου Βορίδη που συνυπογράφονταν απο τους Χρυσοχοϊδη, Διαμαντοπούλου, Βενιζέλο, Παπακωνσταντίνου

στ) ο Δήμος Ιλίου είχε τότε επιβάλλει πρόστιμα

Ο σταθμός κεραιών της Vodafone απομακρύνθηκε το Μάιο του 2012. Πριν ακόμα συμπληρωθούν 2 χρόνια από το ξήλωμα των κεραιών στο παραπάνω σημείο η Vodafone επανέρχεται και η ΕΕΤΤ ξεχνά.


σύνδεσμος για να διαβάσετε όλο το έγγραφο στη Διαύγεια