Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014

Συγκροτήθηκε επιτροπή αγώνα των κατοίκων για την σωτηρία του Πάρκου “Αντώνης Τρίτσης”


Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 15 Ιουνίου, η τρίτη κατά σειρά συγκέντρωση – συνέλευση κατοίκων και φορέων ενάντια στις επιχειρούμενες ιδιωτικοποιήσεις στο Πάρκο “Αντώνης Τρίτσης”.

Οι κάτοικοι που πήραν το λόγο στην συνέλευση επεσήμαναν την ανάγκη για την επαγρύπνηση όλων ώστε να αποφευχθεί η εκχώρηση χώρων του πάρκου σε ιδιώτες μέσω κρυφών διαδικασιών του ΔΣ του φορέα διαχείρισης, καθώς και την αναγκαιότητα ενωτικής και συντονισμένης δράσης, ενώ προχώρησαν στην συγκρότηση επιτροπής κατοίκων για τη σωτηρία του πάρκου Τρίτση.

Στην συνέχεια δημιουργήθηκε 5μελές προσωρινό συντονιστικό για τον καλύτερο συντονισμό του αγώνα, το οποίο ανέλαβε να επεξεργαστεί και το κείμενο – κάλεσμα της επιτροπής κατοίκων που θα μοιραστεί όλο το επόμενο διάστημα στους επισκέπτες του πάρκου αλλά και στα κεντρικά σημεία των όμορων δήμων (Άγιοι Αναργύρων – Καματερό, Ίλιον) και θα καλεί σε νέα ανοιχτή λαϊκή συνέλευση, την Τρίτη 24 Ιουνίου, στις 20:00, στο συντριβάνι της πλατείας του πάρκου Τρίτση.


Ίλιον, 15 Ιουνίου 2014

Συμμετοχή του Δήμου Ιλίου στο Let's do it Greece 2018

Ο Δήμος Ιλίου συμμετείχε και φέτος στην μεγάλη εθελοντική δράση « Let’s do it Greece» , μαζί με πολλούς εθελοντές και εργαζόμενους της ...