Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Ιλίου

Οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Ιλίου διοργανώνουν διήμερο ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου στις 14 & 15 Νοεμβρίου, στο κτήριο των Κοινωνικών Δομών, Ικάρου 28 & Κάλχου 64 στο Ίλιον, τηλέφωνο 210 2612673.
Συγκεκριμένα την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου το ανταλλακτικό παζάρι θα λειτουργεί από 10.00 έως 16.00 και το Σάββατο 15 Νοεμβρίου από 10.00 έως 15.00.

Στο παζάρι βιβλίου που διοργανώνεται με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου θα διατεθούν βιβλία κάθε είδους: λογοτεχνικά, παιδικά βιβλία και παραμύθια, σχολικά βοηθήματα κτλ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν το βιβλίο που επιθυμούν, προσφέροντας ως «αντίτιμο» είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής κτλ.)

Το ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου πραγματοποιείται με την ευγενική στήριξη των Εκδοτικών Οίκων: Printa-Ροές, Γρηγόρη, Ιανός, Ίκαρος, Ίριδα, Ιωλκός, Λιβάνη, Παπαζήση, Χατζηλάκος,  Ψυχογιός. Μέρος, επίσης, των βιβλίων που θα διατίθενται στο παζάρι αποτελούν προσφορές ιδιωτών και φορέων.

Αποκτείστε βιβλία της αρεσκείας σας στηρίζοντας το έργο των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ιλίου, δείχνοντας έμπρακτα πως η αλληλεγγύη και η αλληλοϋποστήριξη στις μέρες μας συνεχίζουν να είναι θεμελιώδεις αξίες μιας κοινωνίας που σέβεται τους ανθρώπους της.