Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014

Καλό ταξίδι Αιμίλιε...

Νωρίς το πρωί βρήκαν ξεψυχισμένο οι γείτονες τον Αιμίλιο, μέσα στο αυτοκίνητό του. 
Όπως διαπιστώθηκε ο θάνατός του ήταν αιφνίδιος από καρδιά.

Ο Αιμίλιος ήταν ένας μακροχρόνια άνεργος μουσικός, ο οποίος το τελευταίο διάστημα διέμενε κυριολεκτικά στο αυτοκίνητό του δίπλα απ'το γήπεδο στην Αλαμάνας καθώς λόγω αδυναμίας καταβολής των ενοικίων του για κάποιο χρονικό διάστημα, ο ιδιοκτήτης είχε κινηθεί νομικά και του είχε κάνει έξωση.

Υπερήφανος δεν ζήτησε ποτέ βοήθεια από κανέναν παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζε στην ζωή του και μάλιστα είχε αρνηθεί ευγενικά και να στεγαστεί σε κατοικία που του προσέφεραν αλληλέγγυοι τις προηγούμενες μέρες. 


Νεότερη Ενημέρωση: Συμπληρωματικά, ύστερα από επικοινωνία με άνθρωπο απ'τον στενό του κύκλο, μας ενημέρωσε ότι τα ενοίκια που χρωστούσε ήταν λίγα και το δικαστήριο θα γινόταν τώρα στις 19/11 καθώς κι ότι ο ιδιοκτήτης του είχε κάνει έξωση ύστερα από προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα που είχε πάρει εναντίον του. Τέλος, γίνεται προσπάθεια για να θαφτεί με δημοτική δαπάνη.

Συμμετοχή του Δήμου Ιλίου στο Let's do it Greece 2018

Ο Δήμος Ιλίου συμμετείχε και φέτος στην μεγάλη εθελοντική δράση « Let’s do it Greece» , μαζί με πολλούς εθελοντές και εργαζόμενους της ...