Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Άκαρποι βγήκαν κι οι σημερινοί πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Ιλίου (Βίντεο)

Άκαρποι βγήκαν κι οι δυο σημερινοί πλειστηριασμοί (ένας από την τράπεζα Eurobank κι ο άλλος από ιδιώτη), καθώς δεν υπήρξε κανένας υποψήφιος αγοραστής να υποβάλει προσφορά, στο γεμάτο Ειρηνοδικείο Ιλίου από κατοίκους που είναι ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Οι πολίτες έχουν οργανωθεί εδώ και μήνες και βρίσκονται σε κάθε διαδικασία που γίνεται κάθε Τετάρτη 4.00μμ-5.00μμ και με την παρουσία τους και μόνο ουσιαστικά μπλοκάρουν τους πλειστηριασμούς που βγάζουν οι συμβολαιογράφοι για λογαριασμό τραπεζών κτλ.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχει συσταθεί κι ενιαίος συντονισμός όπου συμμετέχουν οι τοπικές οργανώσεις απ'τα κόμματα: ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΕΠΑΜ καθώς και το νεοσυσταθέν Κίνημα Δεν Πληρώνω - Ενιαίο Μέτωπο, οι δημοτικές παρατάξεις: Αλληλέγγυα Πόλη, Αριστερό Σχήμα Ιλίου καθώς κι η Ανεξάρτητη Αντιμνημονιακή Κίνηση Πολιτών Ιλίου και τα κινήματα της περιοχής: Δημοκρατικές Επιτροπές Αντίστασης κι η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών Ιλίου.

Το Ilion-News ήταν εκεί και σας μεταφέρει σε βίντεο τις κυριότερες στιγμές απ'την σημερινή διαδικασία στο Ειρηνοδικείο Ιλίου.

Στο πρώτο βίντεο ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ξενάκης - επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΑΚΠΙ, μεταφέρει στο ακροατήριο το ψήφισμα του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου Ιλίου ενάντια στους πλειστηριασμούς κατοικιών και στο δεύτερο βίντεο η Ντίνα Κοέδρου απ'το ΕΠΑΜ Ιλίου, γνωστοποιεί για την ύπαρξη και δεύτερου μη γνωστοποιημένου πλειστηριασμού που διεξαγόταν σήμερα.