Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Η δήλωση της ημέρας απ'τον Μπάμπη Καούκη, για ΣΥΡΙΖΑ!

Βαρύγδουπο μήνυμα ανέβασε σε κοινωνικό μέσο ο δημοτικός σύμβουλος κι επικεφαλής της Δημοτικής Ισοπολιτείας, Μπάμπης Καούκης σε περίπτωση που βγει ο ΣΥΡΙΖΑ... (δείτε φώτο)

Μόνο που δεν θα μας πάρει τα σπίτια σε περίπτωση που κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας είπε, αλλά ξεχάσαμε, αυτά μας τα παίρνουν ήδη τώρα οι τράπεζες στα ειρηνοδικεία κάθε βδομάδα και μάλλον δεν τον ενοχλεί, μιας και αυτός με την παράταξή του ήταν η μοναδικοί που καταψήφισαν το ψήφισμα των κατοίκων για την προστασία των κατοικιών μας απ'τις τράπεζες, σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο.


Το Ilion-News απατώντας με σάτιρα προφανώς στην παραπάνω δήλωση, παίρνει πάσα και φέρνει αποκλειστικό ρεπορτάζ απ'τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου:

Αμφορέας της του 4ου π.Χ. αιώνα, όπου επάνω του διακρίνονται καθαρά τα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και Παναγιώτης Λαφαζάνης να καρατάνε κουκούλες και μολότοφ, αποδεικνύει ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος έχει βεβαρυμένο παρελθόν!

Αποκλειστική φώτο απ'τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου, όπου σύντροφοι νεολαίοι κατασκευάζουν βόμβες μολότοφ για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που θα επισκεφθούν σε λίγες μέρες...


ΥΓ. Λευτεριά στον Γιάννη Μιχελογιαννάκη! :)