Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προεκλογικό του περίπτερο φαίνεται να κατέστησε, υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών!!

Προεκλογικό του κέντρο φαίνεται ότι μετέτρεψε ο υποψήφιος βουλευτής με τον κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου στο Ίλιον, Χαράλαμπος Καρπούζος, το προεκλογικό περίπτερο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών που στήθηκε σήμερα στην Κεντρική Πλατεία του Ιλίου παραβιάζοντας το καταστατικό του κόμματος για τους υποψήφιους βουλευτές.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες υπάρχει αποκλειστικά η δική του κάρτα κολλημένη πάνω στις κεντρικές αφίσες του Γιώργου Παπανδρέου στο προεκλογικό περίπτερο του κόμματος στην πλατεία Ιλίου κατά παράβαση του καταστατικού του κινήματος (http://www.tokinima.gr/wp-content/uploads/2015/01/odigies-ypopsifiou.zip), χρησιμοποιώντας πρακτικές ατομικότητας, (λες κι είναι δικό του προεκλογικό κιόσκι) μη ηθικής κι αθέμιτου ανταγωνισμού ως προς τους συνυποψηφίους του στην Β' Αθηνών που είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο,  (ενδεικτικά αναφέρουμε ότι απ'το Ίλιον είναι επίσης η συνυποψήφιά του, η Άννα Ζυγομήτρου).


Σ.Σ. ILION-NEWS: Επειδή η καταγγελία που δεχθήκαμε ήταν ανώνυμη, για να προχωρήσουμε στην δημοσίευσή της πήγαμε στο σημείο εκεί για να επιβεβαιώσουμε το γεγονός.