Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΥΓΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ


Συγχαίρω θεσμικά και προσωπικά την πρωτοπόρα απόφαση του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα να τοποθετήσει στο κρίσιμο για την κοινωνική καθημερινότητα των πολιτών Υπουργείο Υγείας ως Επικεφαλής Υπουργό τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.


Είμαι βέβαιος ότι στο Υπουργείο αυτό όπου ο κ. Κουρουμπλής καλείται ισότιμα και χωρίς καμία ειδική κριτική και αντιμετώπιση να τα καταφέρει, θα ανταποκριθεί στις ανάγκες της σημερινής δύσκολης εποχής και θα υπερασπιστεί ιδίως τους οικονομικά και κοινωνικά αδύναμους πολίτες, οι οποίοι αναζητούν κυριολεκτικά μια σανίδα σωτηρίας.


Η υπουργοποίηση του κ. Κουρουμπλή λοιπόν θα αποτελέσει ένα κεφάλαιο στη σύγχρονη κοινωνική και πολιτική ιστορία του τόπου. Ήδη η απόφαση του κ. Τσίπρα είναι ιστορική και με πολλούς ουσιαστικούς συμβολισμούς.


Ελπίζω το κεφάλαιο αυτό να έχει θετικό πρόσημο και Εύχομαι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής να γίνει στην Ελλάδα το αντίβαρο και η θετική πλευρά στην πολιτική εικόνα της αναπηρίας σε αντίθεση με το Γερμανό Υπουργό Οικονομικών κ. Σόιμπλε.


Καλή επιτυχία!


Βαγγέλης Αυγουλάς
Δικηγόρος, Τ. Αντιδήμαρχος Ιλίου
Τακτικός Εκπρόσωπος στην Ελλάδα της Διεθνούς Οργάνωσης VIEWS για νέους με προβλήματα όρασης
Επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών
Πρόεδρος του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Των Εξαρτήσεων «Φαέθων»
Αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «Τυρταίος»

Συμμετοχή του Δήμου Ιλίου στο Let's do it Greece 2018

Ο Δήμος Ιλίου συμμετείχε και φέτος στην μεγάλη εθελοντική δράση « Let’s do it Greece» , μαζί με πολλούς εθελοντές και εργαζόμενους της ...