Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Σε ιδιώτες αναγκαστικά ο καθαρισμός των αθλητικών χώρων του δήμου Ιλίου


Στη διενέργεια σύναψης σύμβασης με ιδιωτικό συνεργείο για τον καθαρισμό των αθλητικών του χώρων θα προχωρήσει ο δήμος Ιλίου, ύστερα από την αδυναμία πρόσληψης προσωπικού. Όπως τονίστηκε, η δημοτική αρχή από το 2008 έχει ζητήσει την πρόσληψη 8 καθαριστριών για τους αθλητικούς χώρους και έχει καταφέρει να πάρει μόνο μια.

Την ανάγκη επαρκούς καθαριότητας στους 14 αθλητικούς χώρους που διαθέτει ο δήμος, επεσήμανε ο δήμαρχος Νίκος Ζενέτος, σημειώνοντας ότι η κατάσταση λειτουργεί οριακά γιατί οι εργαζόμενοι βάζουν ψυχή, χωρίς να παίρνουν υπερωρίες.

Αποκρούοντας τις αιτιάσεις μερίδας της αντιπολίτευσης που επέκρινε τη σύναψη σύμβασης ή ζήτησε την ύπαρξη μόνιμων υπαλλήλων, ο κ. Ζενέτος υπογράμμισε ότι το προσωπικό δεν είναι υπεράριθμο, αλλά αναγκαίο και πρόσθεσε:

«Λέτε να μη θέλαμε εμείς να είχαμε μόνιμους συνεργάτες, οι οποίοι θα καλύπτουν περιπτώσεις πάγιων και διαρκών αναγκών; Γιατί μας επικρίνετε; Ευτυχώς, για μένα, που βαθμολογούν οι πολίτες, κρίνουν και ψηφίζουν. Δυστυχώς για εσάς που δε σας βαθμολογώ εγώ, γιατί θα ήμουν πιο επιεικής μαζί σας από ότι οι πολίτες».