Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

Σε ιδιώτες αναγκαστικά ο καθαρισμός των αθλητικών χώρων του δήμου Ιλίου


Στη διενέργεια σύναψης σύμβασης με ιδιωτικό συνεργείο για τον καθαρισμό των αθλητικών του χώρων θα προχωρήσει ο δήμος Ιλίου, ύστερα από την αδυναμία πρόσληψης προσωπικού. Όπως τονίστηκε, η δημοτική αρχή από το 2008 έχει ζητήσει την πρόσληψη 8 καθαριστριών για τους αθλητικούς χώρους και έχει καταφέρει να πάρει μόνο μια.

Την ανάγκη επαρκούς καθαριότητας στους 14 αθλητικούς χώρους που διαθέτει ο δήμος, επεσήμανε ο δήμαρχος Νίκος Ζενέτος, σημειώνοντας ότι η κατάσταση λειτουργεί οριακά γιατί οι εργαζόμενοι βάζουν ψυχή, χωρίς να παίρνουν υπερωρίες.

Αποκρούοντας τις αιτιάσεις μερίδας της αντιπολίτευσης που επέκρινε τη σύναψη σύμβασης ή ζήτησε την ύπαρξη μόνιμων υπαλλήλων, ο κ. Ζενέτος υπογράμμισε ότι το προσωπικό δεν είναι υπεράριθμο, αλλά αναγκαίο και πρόσθεσε:

«Λέτε να μη θέλαμε εμείς να είχαμε μόνιμους συνεργάτες, οι οποίοι θα καλύπτουν περιπτώσεις πάγιων και διαρκών αναγκών; Γιατί μας επικρίνετε; Ευτυχώς, για μένα, που βαθμολογούν οι πολίτες, κρίνουν και ψηφίζουν. Δυστυχώς για εσάς που δε σας βαθμολογώ εγώ, γιατί θα ήμουν πιο επιεικής μαζί σας από ότι οι πολίτες».


Μύθοι και αλήθειες για την «εγκύκλιο Χουλιαράκη» και το ψαλίδι στις συντάξεις

Στα ασφαλιστικά ταμεία και ειδικά στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης μεταφέρεται το 2019 το βάρος για την επίτευξη του βασικού δημοσ...