Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Γνωστός και στο Ίλιον ο 40χρονος παιδεραστής απ΄το Περιστέρι.


Το φως της δημοσιότητας βλέπουν και άλλες ιστορίες για την αρρωστημένη δράση  του 40χρονου Φίλιππου Λεβέντου, του παιδεραστή του Περιστερίου, μετά την επ' αυτοφώρω σύλληψή του λίγο πριν ασελγήσει σεξουαλικά σε ένα 13χρονο αγόρι. Ο Λεβέντος, προσελκούσε μικρά αγόρια και κορίτσια, όχι μόνο μέσω Facebook αλλά και στην περιοχή κοντά στο σπίτι του. 

Ο 40χρονος παιδεραστής, που εργαζόταν στο μίνι μάρκετ της οικογένειάς του, και πλέον κρατείται στη φυλακή, σύχναζε σε καφετέρια απέναντι από την οποία υπάρχει σχολικό συγκρότημα και στην οποία είχαν στέκι, νεαρά αγόρια και κορίτσια. Εκεί έπινε τον καφέ του και χρησιμοποιούσε για «δόλωμα» ιστοσελίδες στο διαδίκτυο τις οποίες έδειχνε σε παιδιά που συχνά κάθονταν στο τραπέζι του για να γελάσουν.

Ο παιδεραστής, θέλοντας να δελεάσει τα ανήλικα θύματά του, έλεγε ψέματα για δήθεν «επιτυχίες» που είχε σε γυναίκες με το «κινητό ξενοδοχείο» όπως χαρακτήρισε το ειδικά διαμορφωμένο βαν της ακολασίας, προσκαλώντας τα παιδάκια να επισκέπτονται το οικογενειακό μίνι μάρκετ για κάνουν παρέα, χωρίς αρχικά, να αποκαλύπτει τις αρρωστημένες ορέξεις του. Μάλιστα, κατά το παρελθόν, ο 40χρονος είχε ταξιδέψει στον «παράδεισο» των παιδεραστών, την Ταϊλάνδη, αρκετές φορές, για να συνεχίσει το «έργο» του. 

Στο μίνι μάρκετ των γονιών του στην οδό Κηπουπόλεως, ο Λεβέντος δεν εργαζόταν συστηματικά, καθώς από το 2001 και για αρκετά χρόνια δούλευε, αρχικά, ως πωλητής και στη συνέχεια, ως υπεύθυνος καταστήματος μεγάλης εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στο Ίλιον (Vodafone Ιλίου). Από τη θέση αυτή απολύθηκε πριν από περίπου τρία χρόνια λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς και κακής απόδοσης εργαζομένου. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, αρκετοί στο Περιστέρι γνώριζαν τη δράση του παιδόφιλου. Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, δεν ήταν λίγες οι φορές που στον τοίχο του μίνι μάρκετ άγνωστοι είχαν γράψει τη λέξη «παιδεραστής». Φράση την οποία «εξαφάνιζαν» άμεσα με μπογιά οι οικείοι του 40χρονου. Γείτονες λένε ότι τον είχαν καταλάβει στη γειτονιά, αλλά αντί να πάνε στην αστυνομία να τον καταγγείλουν, το έγραψαν στον τοίχο!

Ο Λεβέντος ήταν προσεχτικός, και φρόντιζε να κρύβει τα ίχνη του και την αληθινή του ταυτότητα από τα υποψήφια θύματά και την αστυνομία. Σύμφωνα με την έρευνα, ένα από τα προφίλ που χρησιμοποιούσε στο Facebook ήταν αυτό με το όνομα «κωνσταντίνος γεωργιαδάκης», όπου είχε φωτογραφία προφίλ ένα νεαρό αγόρι με τατουάζ και για φωτογραφία «τοίχου» ένα τρομαγμένο αγόρι μέσα σε μπαρ, όπου περιβάλλονταν από άνδρες. Οργή προκαλεί η τελευταία ανάρτηση του 40χρονου παιδεραστή στον ιστόστοπο, στις 14 Φεβρουαρίου: «Poios mpemphs einai gia pο@@@sa shmera???», έγραψε.

Η ΕΛΑΣ, μετά τη σύλληψη του Λεβέντου, ψάχνει για τυχόν συνεργασία του 40χρονου με άλλους παιδόφιλους στην χώρα μας.