Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

Βροντερό το "ΟΧΙ" στο Ίλιον - Πλησίασε το 70%

Το 69,49% (25.133 ψήφους) έλαβε το ΟΧΙ, έναντι 30,51% (11.033 ψήφους) έλαβε το ΝΑΙ.
Παρά την τρομοκρατία που επικράτησε όλη την εβδομάδα απ'τα μεγάλα ΜΜΕ και το κλείσιμο των τραπεζών, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών στην εργατική περιοχή (με την ανεργία να καλπάζει) του Ιλίου, έστειλε ηχηρό μήνυμα αντίστασης προς πάσα κατεύθυνση.Πως κινήθηκαν οι Δημοτικές μας παρατάξεις


Δημοκρατική Συνεργασία - Νίκος Ζενέτος: Μπορεί ο δήμαρχος Ιλίου να έβγαλε μια ουδέτερη ασαφείς στάση με κλίση προς το ΝΑΙ για την επόμενη μέρα, το οικογενειακό του περιβάλλον κι η πλειοψηφία της παράταξής του με δημόσια αναφορά τους στα κοινωνικά μέσα κτλ στήριξαν το ΝΑΙ.

Δημοτική Ισοπολιτεία - Μπάμπης Καούκης: Με επίσημο δελτίο τύπου κι ως παράταξη που πρόσκειται κομματικά στην ΝΔ, υποστήριξε το ΝΑΙ.

Αλληλέγγυα Πόλη - Κώστας Κάβουρας: Η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, στήριξε με όλες τις τις δυνάμεις το ΟΧΙ, σε συνεργασία με τις άλλες παρατάξεις που στήριξαν το ΟΧΙ.

Λαϊκή Συσπείρωση - Σταυρούλα Τσίτσου: Η δημοτική παράταξη του ΚΚΕ, υποστήριξε την γραμμή του κόμματος, για άκυρο/αποχή.

Αριστερό Σχήμα Ιλίου - Πάνος Κουτσιανάς: Σύσσωμο το ΑΣΙ, μαζί με τις άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις υποστήριξε το ΟΧΙ.

ΑΑΚΠΙ - Νίκος Ξενάκης: Η δημοτική παράταξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Ίλιον, στήριξε σύσσωμα το ΟΧΙ κι αυτή μαζί με τις άλλες δυνάμεις του ΟΧΙ.

Το μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί του Αιγαίου

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πιο είναι το μεγαλύτερο νησί του Αιγαίου Πελάγους, το οποίο δεν έχει κατοίκους; Είναι το νησί Πολύαιγος που έχει έκτ...