Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Αλληλέγγυα Πόλη: Έκκληση για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες

Από σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου και για όλη την επόμενη εβδομάδα στον Πολυχώρο Αλληλεγγύης και Πολιτισμού «Ομπρέλα» στο Ίλιον θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης (ξηρά τροφή, νερό, ρουχισμός, παπούτσια και είδη υγιεινής).
Οι ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες για το λόγο αυτό καλούμε τους δημότες της πόλης μας να συνδράμουν με ότι μπορούν στη προσπάθεια αυτή.
Συγκεκριμένα, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για την συλλογή σκηνών και ρουχισμού για όσους πρόσφυγες διαμένουν στην πλατεία Βικτωρίας, ενώ για το Τάε Κβον Ντο στο Π. Φάληρο χρειάζονται κυρίως ξηρά τρόφιμα για άμεση κατανάλωση, κουβέρτες και βρεφικά είδη, όπως πάνες. Τέλος, στον Ελαιώνα χρειάζονται πρώτες ύλες τροφίμων για την παρασκευή φαγητού, είδη υγιεινής, αδιάβροχα (είτε για παιδιά, είτε για μεγάλους), κουβέρτες και sleeping bags.
Όσοι συμπολίτες και συμπολίτισσες, θέλουν να συνεισφέρουν στη προσπάθεια συγκέντρωσης των παραπάνω ειδών μπορούν να τα φέρνουν καθημερινά, πρωί (10πμ -2μμ) και απόγευμα (6μμ - 9μμ) στον Πολυχώρο Αλληλεγγύης και Πολιτισμού «Ομπρέλα» στην οδό Μενελάου 90, στο  Ίλιον.