Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Με την συμμετοχή πλήθους κόσμου η 6η «Λευκή Νύχτα» στο Ίλιον (PHOTOS)


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η «Λευκή Νύχτα» στο Ίλιον, το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της πόλης, το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018. Άνθρωποι κάθε ηλικίας κατέκλυσαν την περιοχή από νωρίς το απόγευμα μέχρι τα ξημερώματα.

Με τη συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου και πέντε μουσικές σκηνές, με καταξιωμένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα, όπως η Έλενα Παπαρίζου, ο Κώστας Μπίγαλης, η Πωλίνα, ο Δάκης, η Μαντώ, ο Παναγιώτης Λάλεζας, η Περσεφόνη, η Αναστασία Νίνου και το Μουσικό Στέκι Ιλίου, καθώς επίσης, τη συμμετοχή των Εθνικοτοπικών και Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων της πόλης, του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, η «Λευκή Νύχτα» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Την ικανοποίησή τους για την επιτυχία και το αποτέλεσμα της 6ης Λευκής Νύχτας, εξέφρασαν οι έμποροι και επαγγελματίες της πόλης, που το βράδυ του Σαββάτου είδαν την πόλη να κινείται σε «εορταστικούς» ρυθμούς, να σφύζει από ζωή και να δίνει οικονομική ανάσα στην αγορά.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Η Λευκή Νύχτα κέρδισε το «στοίχημα», απέναντι σε κάθε αμφισβήτηση και πρόσφερε μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες που συνέρρεαν στο εμπορικό κέντρο της πόλης μας μέχρι το πρωί. Είναι ένας θεσμός που γιγαντώνεται χρόνο με το χρόνο, παραμένοντας ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα, το οποίο συνιστά έναν σημαντικό πόλο έλξης για το Ίλιον..."

Τέλος, να σημειωθεί ότι την αντίδρασή τους με τον θεσμό της «Λευκής Νύχτας» εξέφρασαν κάνοντας σχετικές παρεμβάσεις  στην περιοχή ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής καθώς και άλλες συλλογικότητες.


  • Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση (κάντε κλικ μέσα για μεγέθυνση):