Κατέβηκε η κεραία στην Δήμητρας - Συνελήφθη ο οδηγός του γερανού! *Νεότερα: Αφέθηκε ελεύθερος προσωρινά ο οδηγός του γερανού

Φωτό απ'το ξήλωμα των κεραιών στην Δήμητρας.
Παρουσία εκατοντάδων κατοίκων κι αλληλέγγυων, ξηλώθηκαν τα καλώδια της κεραίας της Vodafone σήμερα το μεσημέρι στην οδό Δήμητρας στην γειτονιά της Αλαμάνας, με δυνάμεις της αστυνομίας να βρίσκονται σε διακριτική απόσταση και χωρίς να κάνουν κάποια παρέμβαση στην όλη διαδικασία.

Παρόλα αυτά αφού έφυγε ο γερανός και βγήκε στο δρόμο του Περιστερίου, συνελήφθη ο οδηγός απ'τις αστυνομικές δυνάμεις και προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, με εντολή της Vodafone, για φθορά ξένης περιουσίας.

Στο άκουσμα της είδησης, εκατοντάδες πολίτες κατευθύνθηκαν κι έμειναν εκεί για ώρες, στο Α.Τ. Περιστερίου, μαζί με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη.

Να σημειωθεί ότι σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο είχε βγάλει ψήφισμα στήριξης στον αγώνα των κατοίκων για το κατέβασμα της κεραίας στην Δήμητρας.

Όπως ανέφεραν οι δημοτικοί σύμβουλοι που οι ίδιοι ξήλωσαν τα καλώδια απ'τις κεραίες, όπως αποφάσισε η συνέλευση των κατοίκων της γειτονιάς: Πάνος Κουτσιανάς απ΄το Αριστερό Σχήμα Ιλίου κι ο Γιώργος Σταματόπουλος απ'την Λαϊκή Συσπείρωση: 

"Η σύλληψη του οδηγού του γερανοφόρου είναι παράνομη αφού ο ίδιος δεν προξένησε καμία φθορά στις κεραίες. 
ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 11πμ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 16 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ"


ΝΕΟΤΕΡΑ:
Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός του γερανοφόρου Ι.Τριανταφύλλου. Πήρε δικάσιμο για την Πέμπτη 13/03/2014, 09.00 πμ στο κτίριο 2 της Ευελπίδων.


* Για λόγους προστασίας καθώς εκκρεμεί αυτόφορη διαδικασία κτλ, φωτογραφίες απ'την κινητοποίηση του κόσμου, θα ανέβουν τις επόμενες μέρες.
Share on Google Plus

About admin

Για αναδημοσίευση άρθρων είναι απαραίτητη η αναφορά πηγής - Τμήμα Ειδήσεων ILION-NEWS.
    Blogger Comment