Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Μια πόλη γεμάτη σκουπίδια...

Άκαρπη ήταν η συνάντηση των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον Χάρη Καστανίδη, με αποτέλεσμα η κατάσταση να έχει έχει ξεφύγει, με τα σκουπίδια που έχουν μαζευτεί γύρω απ'τους κάδους, να είναι τόσα πολλά ώστε να έχουν γίνει εστία μόλυνσης όχι μόνο για τις ευπαθείς ομάδες πλέον  αλλά και για τους υπόλοιπους κατοίκους... 

Σε οριακή κατάσταση βρίσκεται πλέον η κατάσταση με τα σκουπίδια μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις της ΠΟΕ - ΟΤΑ με τους δημάρχους. Η κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα και ο Πάρις Κουκουλόπουλος δήλωσε στα ΜΜΕ ότι αν οι εργαζόμενοι δεν έχουν επιστρέψει στην εργασία τους μέχρι την επόμενη εβδομάδα, τότε θα καταργηθούν όλοι οι οργανισμοί καθαριότητας κάτι που σημαίνει ότι θα γίνουν και απολύσεις.

Νωρίτερα, με ανακοίνωση του ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, διαβεβαίωνε ότι θα αναθέσει το έργο της αποκομιδής σε ιδιωτικές εταιρείες και η αποκομιδή θα ξεκινήσει από ευαίσθητους χώρους , όπως σχολεία, νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς κλπ., και θα επεκταθεί όπου κριθεί απαραίτητο και επείγον σε όλους τους Δήμους χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής.