Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Την 3η θέση κατέκτησε η Σαρρή Λίνα της Κόμπρα Ιλίου στο Κύπελλο Ελλάδος Ταεκβοντο - Συγχαρητήρια και στην Αλεξάνδρα Μπίνη του Πέλοψ Πύργου

Μία πολύ ενεργή σχολή απ'την περιοχή μας στον χώρο του τακβονντο, η Κόμπρα Ιλίου, μας ενημέρωσε πως η αθλήτριά της, Σαρρή Λίνα κατέκτησε την 3η θέση στο Κύπελλο Ελλάδος Ταεκβοντό, που πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου. Συγχαρητήρια!!


Οι διαχειριστές του Ilion-News επίσης συγχαίρουμε τον φίλο μας και πρόεδρο του Πέλοψ Πύργου, Βασίλη Αθανασόπουλο, για την κατάκτηση της 1ης θέσης απ'την αθλήτρια του συλλόγου του, Αλεξάνδρα Μπίνη. (ακολουθεί δελτίο τύπου)

Άλλη μία μεγάλη επιτυχία για τον αθλητικό σύλλογο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Πύργου ΠΕΛΟΨ και για την πόλη του Πύργου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ελλάδας που έγινε στο κλειστό γήπεδο πάλης Γεώργιος Στεφανόπουλος στο Περιστέρι Αττικής την 12-13-14 Δεκεμβρίου 2014. 

Το χρυσό κορίτσι, η Αλεξάνδρα Μπίνη, ύστερα από την απουσία της από το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο, λόγω προβλημάτων υγείας, επέστρεψε για να σηκώσει το κύπελλο Ελλάδος κατακτώντας την πρώτη θέση στο βάθρο για άλλη μία φορά. 

Έπειτα από έναν καταιγισμό συναισθημάτων και έναν μεγάλο αγώνα οι αθλητές του συλλόγου ΠΕΛΟΨ κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτόν τους και να ανέβουν ένα σκαλί πιο ψηλά ώστε να φτάσουν το δέντρο που κρατά τους καρπούς των ονείρων τους. 

Απέδειξαν μέσα από τον δρόμο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ την αξία του να είσαι αθλητής και να ακολουθείς τον δρόμο που θα σε οδηγήσει στην αρετή. 

Η Αλεξάνδρα Μπίνη, ο Νίκος Αθανασόπουλος, η Αθανασία Τρίμμη, η Ευδοκία Τρίμμη και ο Παναγιώτης Καράμπελας, όλοι τους αθλητές του ΠΕΛΟΨ, σε αυτούς τους αγώνες έδωσαν τη δική τους μάχη στις κατηγορίες τους με την Αλεξάνδρα να κατακτά την πρώτη θέση και το κύπελλο Ελλάδος, τον Αθανασόπουλο Νίκο να περνά τον πρώτο αγώνα και να χάνει στον δεύτερο με διαφορά ενός πόντου και μίας ανάσας από τα μετάλλια, την Ευδοκία Τρίμμη να χάνει σε έναν αγώνα Χρυσού Πόντου και τους Αθανασία Τρίμμη και Καράμπελα Παναγιώτη να δίνουν μάχη για την πρόκριση χωρίς να τα καταφέρουν παραμένοντας στην 5η θέση της κατηγορίας τους. 

Στους αγώνες συμμετείχαν ενεργά ο Προπονητής των αθλητών του συλλόγου ΠΕΛΟΨ Γκοτσίνας Αντώνιος και ο Πρόεδρος του συλλόγου Αθανασόπουλος Βασίλειος καθώς ιδιαίτερα αισθητή ήταν η παρουσία του Δασκάλου και προπονητή Μπακογεώργου Δημήτριου από τον Αθλητικό Σύλλογο Νέας Άμπλιανης Λαμίας.