Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ίλιον: Βουλγάρα γέννησε μωρό για να το πουλήσει σε άτεκνο ζευγάρι

 Η 38χρονη από τη Βουλγαρία και ο 45χρονος σύζυγός της, δεν μπορούσαν να αποκτήσουν παιδί και επιχειρούσαν να υιοθετήσουν παράνομα κάποιο νεογέννητο από ομοεθνή τους, πρόθυμη να το κάνει. 
 
Από τον περασμένο Ιούνιο, το άτεκνο ζευγάρι εντόπισε στη Βουλγαρία την 18χρονη, με το όνομα Petia, στην οποία προσέφερε 1.500 ευρώ προκειμένου να τους δώσει το παιδί που κυοφορούσε. 
 
Η «συμφωνία» φαίνεται να έκλεισε, με την 18χρονη να γεννά το παιδί στις 20 Αυγούστου σε ιδιωτικό μαιευτήριο στο Ίλιον. Τρεις ημέρες αργότερα πήρε εξιτήριο, όπου φαίνεται να εμφανίστηκαν οι δύο «μεσάζοντες» 47 και 23 χρόνων, προκειμένου να πάρουν τη βεβαίωση γέννησης του νεογνού, με στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία της «υποψήφιας» μητέρας, για να δηλωθεί ως τέκνο των ενδιαφερόμενων γονέων. 
 
Η πραγματική μητέρα όμως δεν ταίριαζε με την φωτογραφία της 38χρονης, που ήθελαν να επικολληθεί στη βεβαίωση, κάτι που προκάλεσε τις υποψίες. 
 
Στις 28 Αυγούστου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους υποψήφιους γονείς και τους μεσάζοντες της παράνομης αγοραπωλησίας βρέφους, ενώ αναζητείται η βιολογική μητέρα του παιδιού, το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία. 
 
 
thetoc.gr