Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Έγιναν τα εγκαίνια του νέου εκλογικού περιπτέρου της Λαϊκής Ενότητας στο Ίλιον

Το βράδυ της Τρίτης 8-9-15, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού περιπτέρου της Λαϊκής Ενότητας στο Ίλιον. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος, ιδρυτικό μέλος του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο και υποψήφιος βουλευτής στη Β’Αθηνών με τη Λαϊκή Ενότητα, καθώς και ο Σπύρος Δρίτσας επίσης υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών με τη Λαϊκή Ενότητα.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί κάτοικοι, συναγωνιστές και μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο με ιδιαίτερη αγωνιστική παρουσία στην περιοχή.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο έχει δώσει μεγάλους αγώνες όλο το προηγούμενο διάστημα στην πόλη του Ιλίου. Μαζί με συναγωνιστές άλλων οργανώσεων και με την καθοριστική συμβολή των κατοίκων της περιοχής, καταφέραμε από τον Σεπτέμβρη του 2014 μέχρι και σήμερα να ματαιώσουμε όλους τους πλειστηριασμούς σπιτιών φτωχών συμπολιτών μας στις τράπεζες.

Αγωνιστήκαμε με σθένος ενάντια στο ξεπούλημα του πάρκου Τρίτση και πρωτοστατήσαμε στο μεγάλο κίνημα αποκαθήλωσης κεραιών κινητής τηλεφωνίας από ταράτσες πολυκατοικιών που βρίσκονταν σε πυκνοκατοικημένες περιοχές ακόμη και σε απόσταση αναπνοής από σχολεία.

Ανταποκρινόμενοι στις εκκλήσεις οικογενειών της περιοχής προχωρήσαμε σε δεκάδες επανασυνδέσεις ρεύματος και νερού σε φτωχές οικογένειες καθώς επίσης και σε αγωνιστικές παρεμβάσεις στη ΔΟΥ Αγ. Αναργύρων στα πλαίσια του αγώνα μας ενάντια στα χαράτσια.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική νίκη!!



ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ