Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Πάρκο Τρίτση: Ο Φορέας Διαχείρισης καλωσορίζει τις δύο νέες καφετέριες στο πάρκο

Ο Φορέας Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης» καλωσορίζει τις δύο νέες καφετέριες που εκμίσθωσε στο χώρο του Πάρκου. 

«Απόδραση» από το γκρίζο, χειμωνιάτικο τοπίο της Αθήνας προσφέρει ένας περίπατος, όπου οι κάτοικοι της Αττικής μπορούν να απολαύσουν το φυσικό τοπίο και να πιούνε το καφεδάκι, το τσάι, το ποτό ή ένα τσιπουράκι και να δοκιμάσουν ένα από τα γευστικά σνακ ή τους νόστιμους μεζέδες σε μια από τις δυο καφετέριες που λειτουργούν καθημερινά (και τα Σαββατοκύριακα) από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. Σε μια ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα όπου οι επισκέπτες του Πάρκου γίνονται μια παρέα, χαλαρώνουν κάτω από τα δέντρα βλέποντας την λίμνη ή το ξύλινο γεφυράκι και διασκεδάσουν με τα happening, τις εκδηλώσεις και τα πάρτι που διοργανώνονται από τους υπευθύνους για μικρούς και μεγάλους.

Κάθε Κυριακή στο "Centro Stage" γίνονται δωρεάν εργαστήρια, εκπλήξεις, παιχνίδια και δραστηριότητες για παιδιά από 4 μέχρι και 12 ετών με θέμα την οικολογία, το περιβάλλον, την φύση, εργαστήρια χειροτεχνίας, παραστάσεις με Καραγκιόζη, αφηγήσεις παραμυθιών, ενώ παράλληλα, υπάρχει σχεδιασμός για να γίνουν στην κεντρική σκηνή του Πάρκου, επιδαπέδια, διαδραστικά παιχνίδια με ζωγραφιές. Και για τους μεγάλους όμως ετοιμάζονται μουσικές βραδιές με live και παρουσιάσεις βιβλίων. Λίγο πιο πέρα, το “The Lake” προσφέρει πλούσιο brunch, ποικιλία γλυκών και πολλή διασκέδαση σε έναν ευχάριστο χώρο με αναπαυτικούς καναπέδες και καθίσματα και εντυπωσιακή θέα. 

Τα σαββατοκύριακα οι επισκέπτες του Πάρκου φτάνουν περίπου τα 15.000-16.000 άτομα, ενώ και τις καθημερινές πολλοί περίοικοι επιλέγουν να ξεκινήσουν την ημέρα τους στο Πάρκο, το οποίο είναι ανοικτό και προσβάσιμο όλο το 24ωρο, με ελεύθερη είσοδο.