Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Περιφέρεια Αττικής: Αναμόρφωση κτιρίου στο Ίλιον για στέγαση του 5ου παιδικού σταθμού

Η Περιφέρεια Αττικής, δρομολογεί τη αναμόρφωση υφιστάμενου κτιρίου που βρίσκεται στην περιοχή του Πάρκου Φοινίκων σε παιδικό σταθμό δυναμικότητας 40 νηπίων, με στόχο τη μεταστέγαση του 5ου Παιδικού Σταθμού που σήμερα στεγάζεται σε ενοικιαζόμενο κτίριο.
Τη ριζική αναμόρφωση υφιστάμενου κτιρίου στο Ίλιον προκειμένου να μεταστεγάσει τον 5ο Παιδικό Σταθμό του Δήμου, χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής με προϋπολογισμό ύψους 598.150 ευρώ με ΦΠΑ. Ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός σήμερα στεγάζεται σε ενοικιαζόμενο κτίριο.
Συγκεκριμένα, με στόχο τη φύλαξη και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών αλλά και την εξοικονόμηση πόρων, η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Ιλίου υπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση του σχετικού έργου.
Αποδεικνύεται, για ακόμη μια φορά, ότι η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου θέτουν σε πρώτη προτεραιότητα τους πολίτες και τις ανάγκες τους, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας. Να επισημάνουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής στην παρούσα περίοδο έχει διαθέσει περισσότερα από 23 εκ. ευρώ για έργα στο Δήμο Ιλίου.

Δελτίο Τύπου Περιφέρειας Αττικής