Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Συγκινητική προσφορά για τα παιδιά των πυρόπληκτων από την Προτέκτα Ιλίου

Μπορούν πολλοί άνθρωποι μαζί, μαθητές, γονείς καθηγητές, διευθυντές, σύλλογοι, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, πρόσκοποι, ομάδες, φροντιστήρια, καφετέριες να συνυπάρξουν και να δημιουργήσουν κάτι πολύ όμορφο, γλυκό και δημιουργικό που θα προσφέρει χαμόγελα, χαρά, ελπίδα σε άλλους τόσους που η ζωή τους άλλαξε κ η καθημερινότητά τους χάθηκε;

Tο κατορθώσανε όλοι μαζί και η Εθελοντική Ομάδα Προτέκτα Ιλίου είναι πραγματικά ευγνώμων σε όλους που προσέφεραν την αγάπη τους απλόχερα..

Από τα Βριλήσσια, το Χαλάνδρι, το Αιγάλεω, τους Αγίους Αναργύρους, την Πετρούπολη, την Χασιά, τα Σεπόλια και βέβαια σύσσωμος ο δήμος Ιλίου αγκαλιάσανε την προσπάθεια και προσέφεραν 500 λαμπάδες, 400 τσουρέκια, πάνω από 90 κιλά κουλουράκια, 100 αυγά βαμμένα και 30 πακέτα σοκολατάκια.

Το καλύτερο από όλα ήταν οι ευχές, τα δώρα και οι κάρτες μαθητών κ νηπιαγωγών που δόθηκαν βέβαια σε οικογένειες με μικρά παιδάκια!


Συγχαρητήρια στην ομάδα ΠΡΟΤΕΚΤΑ ΙΛΙΟΥ για την αξιέπαινη εκδήλωση που θα δώσει χαρά στα παιδιά των πυρόπληκτων οικογενειών της περιοχής μας-και όχι μόνον!