Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Αλληλέγγυα Πόλη - Συμμαχία για το Ίλιον: «Δεν μπορεί να κρύψει την λατρεία του για τον κ. Πατούλη, ο κ. Ζενέτος»

Αυτήν την φορά έτρεξε να τον υποδεχθεί και να τον σφιχταγκαλιάσει σε εκδήλωση – φιέστα που διοργάνωσε υποψήφιος της παράταξης του κ. Πατούλη στο Περιστέρι.

Μας τελείωσε με αυτόν τον τρόπο και η αστεία δικαιολογία του κ. Ζενέτου ότι «τυχαίνει» και βρίσκεται σε όλες τις εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας στο Ίλιον «θεσμικά».

Είναι προφανές και εξόφθαλμο το που ακριβώς αποσκοπεί ο απερχόμενος Δήμαρχος Ιλίου, κ. Ζενέτος, τώρα που καταλαβαίνει ότι δεν περνά πια η μπογιά του: «κολεγιές» και «κολλητιλίκια» με την πιο βαθιά συντήρηση, χωρίς αρχές ή πλαίσιο, όλα βγαλμένα κατευθείαν από το χειρότερο παρελθόν της αυτοδιοίκησης στον τόπο μας.

Θυμίζουμε σε όλους τους συνδημότες μας στο Ίλιον, ότι ο κ. Πατούλης, ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας και επιδίωξε και επιδιώκει να ακυρωθεί η σταθερή, μηνιαία χρηματοδότηση του Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», απειλώντας ευθέως να τινάξει στον αέρα και να οδηγήσει σε «ακαριαίο θάνατο», την όλη προσπάθεια ανάτασης του Πάρκου τα τελευταία 2-3 χρόνια, που έχει ήδη φέρει απτά αποτελέσματα και οι επισκέπτες του Πάρκου τα βλέπουν και τα αντιλαμβάνονται καθημερινά.

Με αυτόν πηγαίνετε και «χαριεντίζεστε» πολιτικά κ. Ζενέτο: με τον άνθρωπο που με αυτά που έχει κάνει ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, έχει αποδειχθεί ο μεγαλύτερος εχθρός και πολέμιος της πόλης μας, του Δήμου Ιλίου.

Θυμίζουμε δε, ότι ο κ. Πατούλης διέθεσε ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για διαφημιστική καμπάνια ενάντια στην εφαρμογή της μεταρρύθμισης του «Κλεισθένη» και της απλής αναλογικής στις εκλογές και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Προφανώς ούτε τον κ. Ζενετό ούτε τον κ. Πατούλη τους πολυενδιαφέρει η εφαρμογή της απλής αναλογικής στις εκλογές, τοπικά και κεντρικά. Ένα δημοκρατικό αίτημα δεκαετιών για όλον τον προοδευτικό κόσμο στην χώρα μας, που σήμερα πια έχει γίνει πραγματικότητα.

Με όλα τα παραπάνω δεδομένα πια και πασιφανή για όλον τον κόσμο στο Ίλιον, είναι πιο αναγκαία από ποτέ η συμμετοχή, στήριξη και έκφραση όλου του δημοκρατικού και προοδευτικού κόσμου της πόλης του Ιλίου, μέσα από το ενωτικό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο της «Αλληλέγγυας Πόλης – Συμμαχία για το Ίλιον».

Για να αφήσουμε οριστικά πίσω αυτές τις λογικές του παρελθόντος που κρατούν την πόλη μας, «γαντζωμένη» και στάσιμη.

Για να αλλάξει το Ίλιον σελίδα και με «οδηγό» τον Κώστα Κάβουρα, με νέες ιδέες και άλλη δυναμικη να οδηγήσουμε την πόλη μας στην νέα εποχή.

Για την πόλη που μας αξίζει.

Το μέλλον είναι εδώ.

Αλληλέγγυα Πόλη - Συμμαχία για το Ίλιον