Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Δημοτικές - Περιφερειακές Εκλογές στο Ίλιον: Μέρος δεύτερο

Στις κάλπες καλούνται να προσέλθουν αύριο εκ νέου οι δημότες του Ιλίου για τον δεύτερο γύρο περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

Για την Περιφέρεια Αττικής: Στον β' γύρο αναμετρώνται η Ρένα Δούρου και ο Γιώργος Πατούλης, ενώ για τον Δήμο Ιλίου: ο Νίκος Ζενέτος και ο Αντώνης Κακούρης.

Για την επαναληπτική ψηφοφορία της 2ας Ιουνίου, η οποία θα διεξαχθεί µόνο µεταξύ των υποψήφιων περιφερειαρχών ή των υποψήφιων δηµάρχων των δύο συνδυασµών που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους, υπενθυµίζονται τα εξής:

1. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στα ίδια εκλογικά τµήµατα και καταστήµατα ψηφοφορίας που χρησιµοποιήθηκαν στην πρώτη ψηφοφορία (26.5.2019), µε τις ίδιες εφορευτικές επιτροπές, τους ίδιους αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής και τους ίδιους εφόρους αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής. Για την υποστήριξη του έργου των εφορευτικών επιτροπών θα οριστεί ένας γραµµατέας.

2. Η ψηφοφορία θα αρχίσει την 07.00 ώρα και θα λήξει την 19.00 ώρα.

3. Κατά την επαναληπτική ψηφοφορία, ο εκλογέας δεν σηµειώνει σταυρό προτίµησης σε κανέναν υποψήφιο σύµβουλο, δεδοµένου ότι η ψηφοφορία επαναλαµβάνεται µόνο ανάµεσα στους υποψηφίους περιφερειάρχες ή τους υποψήφιους δηµάρχους των δύο (2) συνδυασµών που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους κατά την πρώτη ψηφοφορία.