Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Κ.Πανίτσας: «Ο Δήμος ορίζει και μας καλεί στις διαπαραταξιακές επιτροπές το πρωί που εμείς εργαζόμαστε»

Τις ώρες που η Δημοτική Αρχή ορίζει τις διαπαραταξιακές επιτροπές καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος με την «Αλληλέγγυα Πόλη», Κώστας Πανίτσας. 

Ο ίδιος αναφέρει ότι στον Δήμο δεν λαμβάνουν υπόψιν τους, ότι το πρωί που ορίζονται οι συγκεκριμένες επιτροπές οι περισσότεροι εργάζονται με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συμμετέχουν.

Ακολουθεί η δήλωσή του:

«Με πήραν τηλέφωνο σαν εκπρόσωπο της παράταξης της «Αλληλέγγυας Πόλης» στη διαπαραταξιακή επιτροπή για το περιβάλλον και μου είπαν ότι θα γίνει η συνεδρίαση 10:00 το πρωί, τους λέω ότι όλοι εργάζονται εκτός από τους υπεύθυνους τους αντιδημάρχους ή τους δημοσίους υπαλλήλους που μπορούν να πάρουν την άδεια για αυτό το σκοπό.

Τους πρότεινα να το κάνουμε το απόγευμα μιας και μιλάμε για διαπαραταξιακή επιτροπή. Άρα οι εισηγήσεις των θεμάτων θα γίνουν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, άρα με ένα τρόπο εμείς θα λειτουργήσουμε σαν πολιτική έκφραση για να δούμε αν όσα προτείνουν είναι για εμάς μέσα σε μία πολιτική που να μπορεί να περικλείεται με βάση το πρόγραμμα που έχει ο καθένας στο μυαλό του και τους πρότεινα να γίνει απόγευμα. 

Τις επόμενες μέρες με ξαναπήρανε στο τηλέφωνο λέγοντάς μου ότι δεν μπορούμε να το αναβάλουμε. Δεν ξέρω για ποιους λόγους, αλλά δεν είναι δυνατόν αυτές οι επιτροπές να λειτουργούν το απόγευμα, θα τις κάνουνε μόνοι τους, οπότε να μην τις ονομάσουμε διαπαραταξιακές αλλά μονοπαραταξιακές της διοίκησης.»