Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

ΑΡΚΙ: Κάλεσμα σε συνέλευση το απόγευμα του Σαββάτου στο «Μελίνα Μερκούρη»

Η Αριστερή Κίνηση Ιλίου (ΑΡ.Κ.Ι ) καλεί κάθε κάτοικο του Δήμου Ιλίου να συμμετάσχει στη συνέλευσή της το Σάββατο 5/10 ,ώρα 6.30 μμ στην αίθουσα του καλλιτεχνικού καφενείου στο Πολιτιστικό κέντρο ''Μελίνα Μερκούρη'' (Αγ.Φανουρίου 99,Ιλιον).

Η νέα σεζόν βρίσκει τον λαό αυτης της πόλης με την ίδια δημοτική αρχή Ζενέτου και με τη νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη της δεξιάς.

Οι πρώτες ενδείξεις της πολιτικής του επανεκλεγέντος δημάρχου φάνηκαν αμέσως:Πρίν καν ''ξημερώσει'' καλά-καλά η '' Λευκή νύχτα''της εργοδοτικής αυθαιρεσίας (τέλη Ιουνίου),οργάνωσε τέλη Αυγούστου άλλη μιά ''πολιτιστική '' εκδήλωση ,αυτή τη φορά μαζικής ....''μπυροκατάνυξης' ,επιχειρώντας απο την αρχή να ''μεθύσει''τους κατοίκους της πόλης ,πρίν δουν τα χάλια πχ των νηπιαγωγείων του Ιλίου ,πολλά απο τα οποία πετάνε το 1/4 των μαθητών στα παρακείμενα και ακατάλληλα για νήπια δημοτικά σχολεία.

Την ίδια ώρα ,''τρέχουν''οι διαδικασίες εμπορευματοποίησης του εγκαταλελειμένου Πάρκου Τρίτση ,ενώ προχωράνε οι διαδικασίες δηλητηρίασης της υγείας των πολιτών των δυτικών προαστείων (ΧΥΤΑ Φυλής).

Ταυτόχρονα μεθοδεύεται σιωπηρά η προοπτικη κλεισίματος τού Κέντρου Υγείας Ιλίου [Κ.Υ]-επι της οδού Α.Παπανδρέου- με δεδομένο οτι απο 50 γιατρούς που διέθετε το Κ.Υ έχουν απομείνει σήμερα μόνο 17!

Εξ άλλου ,θα απολυθούν από τη νέα κυβέρνηση οι εργαζόμενοι στα προγράμματα κοινωφελούς απασχόλησης στο Δήμο.

Εκτός όλων αυτών ,οι δημοτικοί σύμβουλοι της Ν. Δημοκρατίας στο 'Ιλιον αρνήθηκαν να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του άγρια δολοφονηθέντος απο τους φασίστες της Χρυσής Αυγής ,Παύλου Φύσσα ,κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου .Δέν ήθελαν οι ''άνθρωποι'' να στεναχωρήσουν τα ομογάλακτα αδέρφια τους.

'Εχουμε λοιπόν μπροστά μας μια δημοτική αρχή που βλάπτει ........σοβαρά την υγεία μας ,αδιαφορεί επιδεικτικά για τα παιδιά και τα εγγόνια μας και κάνει ''πλάτες ''στην πολιτική της Ν. Δημοκρατίας στο πεδίο της απασχόλησης .

Ταυτόχρονα ,έχουμε απέναντί μας μια δεξιά κυβέρνηση που οι ντόπιοι υποστηριχτές της ανέχονται -υποθάλπτουν τους φασίστες.

Θα τους αφήσουμε;

Εμείς λέμε ΟΧΙ.

Αυτά και άλλα που θα προτείνουμε όλοι μαζί ,σκοπεύουμε να συζητήσουμε το ερχόμενο Σάββατο.

Σας καλούμε να παραβρεθείτε ,να μιλήσουμε και να αποφασίσουμε απο κοινού για την υγεία μας ,τα παιδιά μας και τις δουλειές μας .







ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΛΙΟΥ