Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Ίλιον - Άρση μέτρων: Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους, στις τράπεζες, στην λαϊκή καθώς και στα ανοιχτά καταστήματα

Επιστροφή στην κανονικότητα, σταδιακά από σήμερα, με άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό – Οι πρώτες εικόνες από το Ίλιον

Οι επιχειρήσεις που επαναλειτουργούν από σήμερα είναι: Τα καταστήματα λιανικού εμπορίου βιβλίου, εφημερίδων και γραφικής ύλης, ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακών μονάδων υπολογιστών και λογισμικού, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, αθλητικού εξοπλισμού, ανθέων, ΚΤΕΟ, κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής, υπηρεσίες γυαλίσματος υποδημάτων και καταστήματα οπτικών και πώλησης ακουστικών βαρηκοΐας.

Επί της ουσίας επιστρέφει περίπου το 10% των επαγγελματιών – εργαζομένων και των επιχειρήσεων που αναγκάστηκαν να διακόψουν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Στο δεύτερο στάδιο που θα εφαρμοστεί στις 11 Μαΐου επανεκκινούν οι υπόλοιπες επιχειρήσεις του λιανεμπορίου με τους ίδιους κανόνες της πρώτης φάσης.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας καταστηματάρχες και προσωπικό βρισκόντουσαν στις θέσεις τους για να ανοίξουν τις πόρτες των επιχειρήσεών τους στις 9 το πρωί, ενώ αυξημένη ήταν η κίνηση από νωρίς στα τραπεζικά καταστήματα, στην λαϊκή και στους δρόμους .


Δείτε φωτογραφίες από το κέντρο του Ιλίου: