Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

"Εμφύλιος" στην Τοπική της ΝΔ στο Ίλιον!

Ανακοίνωση του προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης Αγίου Φανουρίου (Ιλίου) κι άλλων μελών της, περί μαζικής προσχώρησης της οργάνωσης στην Χρυσή Αυγή, προκάλεσε αναστάτωση στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Πιστέψαμε σε ένα δεξιό κόμμα που θα πήγαινε κόντρα στους εχθρούς της πατρίδας μας και τους υπερασπιστές των τοκογλύφων του μνημονίου και της Μέρκελ.

 Αντί γι' αυτά διαπιστώσαμε συνεχείς παλινωδίες και αλλαγές πλεύσης στην πολιτική της, τις γνωστές "κωλοτούμπες" του αρχηγού της παράταξης και των στελεχών της. Διαπιστώσαμε παράλληλα ότι οι ιδέες που παραδοσιακά μας εκφράζουν ως ενεργά πολιτικοποιημένα μέλη του κόμματος, εκφράζονται με σαφήνεια, ειλικρίνεια και καθαρότητα από το Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή. 

Ένα κόμμα που παρ όλες τις ύβρεις που δέχεται, εκφράζει διαχρονικά ένα σαφή πολιτικό λόγο ενάντια τόσο στην οικονομική κατοχή της πατρίδας μας όσο και στην κατοχή από την αθρόα εισβολή των λαθρομεταναστών. Καλούμε όλους τους φίλους που πίστεψαν για χρόνια στην Νέα Δημοκρατία, να στηρίξουν στο εξής τον τίμιο, εθνικό, αντιμνημονιακό και πατριωτικό Αγώνα του εθνικιστικού κινήματος Χρυσή Αυγή". 


Ανακοίνωση - Διάψευση απ'την Τοπική Οργάνωση της ΝΔ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της τοπικής οργάνωσης Αγ. Φανουρίου Ιλίου της ΝΔ, συνήλθε έκτακτα, ύστερα από την ανάρτηση στο ειδησεογραφικό site parapolitika.gr , ανακοίνωσης του προέδρου της τοπικής κ. Χρίστου Ράλλη, περί προσχώρησης σύσσωμης της οργάνωσης στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Διαψεύδει και καταγγέλλει το σύνολο του κειμένου που αναρτήθηκε στο site parapolitika.gr

Επιβεβαιώνει ότι ο πρόεδρος της οργάνωσης προσχώρησε  στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Καταδικάζει την πράξη του προέδρου, ο οποίος, εδώ και μία εβδομάδα, είχε καταργηθεί τόσο στην πράξη όσο και στην συνείδηση των μελών της τοπικής.

Δηλώνει ότι το σύνολο των μελών της οργάνωσης παραμένει πιστό στην ιδεολογία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης και στην αγωνιστική γραμμή που η ΝΔ χαράσσει για το καλό του τόπου.

Ο  Γραμματέας της ΔΗΜΤΟ                                        Ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΑΓΙΑΚΟΣ                                     ΚΟΥΤΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ



* Το δελτίο Τύπου που δημοσιεύτηκε στο parapolitika.gr :