Το Αριστερό Σχήμα Ιλίου στηρίζει τους δίκαιους αγώνες των κατοίκων της πόλης μας εναντίον των κεραιών του θανάτου


Το Αριστερό Σχήμα Ιλίου, η ανεξάρτητη, δημοκρατική, κινηματική και αγωνιστική αυτοδιοικητική κίνηση του δήμου Ιλίου, στηρίζει και συμπαραστέκεται έμπρακτα στους αγώνες των κατοίκων της πόλης μας ενάντια στις κεραίες του θανάτου.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας γενικής συνέλευσης του Αριστερού Σχήματος Ιλίου που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014, αποφασίστηκε τα μέλη και οι φίλοι της κίνησης να υποστηρίξουν με την παρουσία τους το δίκαιο αγώνα των περιοίκων της οδού Δήμητρας 4 στον Άγιο Φανούριο, που μέσα από τη συντονιστική τους επιτροπή (https://www.facebook.com/epitropes.agona.katoikon.iliou) αποφάσισαν τελεσίδικα την αποκαθήλωση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας της Vodafone που έχει τοποθετηθεί στο ακίνητο της παραπάνω διεύθυνσης. 

Το Αριστερό Σχήμα Ιλίου θα βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους κατά τη διάρκεια της δυναμικής παρέμβασης που έχουν καθορίσει για  την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 12:00 (στην πλατεία μεταξύ των οδών Αλαμάνας, Κάστορος και Ικάρου) και, όπως είχε ρητά και κατηγορηματικά δηλώσει και κατά την παράσταση των κατοίκων στο δημοτικό συμβούλιο της 13 Φεβρουαρίου 2014, στο δίλημμα «μνημονιακή νομιμότητα εναντίον δίκαιων αιτημάτων» παίρνει σαφή θέση υπέρ των δεύτερων.   

Παράλληλα το Αριστερό Σχήμα Ιλίου καταγγέλλει την κατάπτυστη τροπολογία του άρθρου 31 του ν. 4053/2012 (ΦΕΚ 44/Α/7-03-2012) που επιχειρήθηκε να περάσει μέσα σε νομοσχέδιο «τραβεστί» για την ελληνική αστυνομία και δίνει τη δυνατότητα διατήρησης όλων των κεραιών –νόμιμων ή παράνομων- έως τον Οκτώβριο του 2015, χωρίς τις απαραίτητες άδειες. Μάλιστα, στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας, μνημείο γελοιότητας και αυτοαναίρεσης αναφέρεται αυτολεξεί:  «Οι προωθούμενες ρυθμίσεις είναι θετικές για την οικονομία, δεδομένου ότι εξυπηρετούν την επιχειρηματικότητα στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Επίσης, η επίσπευση των διαδικασιών για την αδειοδότηση των κατασκευών κεραιών εξασφαλίζει την κοινωνία και τους πολίτες από τις τυχόν επιβλαβείς επιπτώσεις τη λειτουργία των ως άνω κεραιών».  
Σημειώνουμε ότι η ορθογραφία έχει παραμείνει ως είχε. Όλη η τροπολογία εδώ: http://bit.ly/1ieNAQC
Share on Google Plus

About admin

Για αναδημοσίευση άρθρων είναι απαραίτητη η αναφορά πηγής - Τμήμα Ειδήσεων ILION-NEWS.
    Blogger Comment