Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΙΛΙΟΥ



Αγαπητοί συνδημότες του δήμου Ιλίου σας καλωσορίζουμε στο δίκτυο επαγγελματιών.
Αυτό το δίκτυο είναι μια προσπάθεια απλών πολιτών να δημιουργήσουν προϋποθέσεις εργασίας εντός της πόλης μας.

Εδώ και τρία χρόνια η κοινωνία αιμορραγεί οικονομικά και αυτό πρέπει να το κατανοήσουμε και να πράξουμε συλλογικά για να επιβιώσουμε.

Το εγχείρημα του δικτύου είναι μια αντίδραση προς την ακρίβεια των υπηρεσιών και του εμπορίου και έχει ως πρώτο μέλημα να δώσει όραμα στην τοπική κοινωνία και ελπίδα για μια οργανωμένη κοινή επιβίωση των κατοίκων του Ιλίου.

Σχετικά με την λειτουργία του δικτύου θα κληθείτε όλοι οι συμμετέχοντες να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε όλοι μαζί τα πλαίσια που θα βάλουμε για να γίνει αυτό το δίκτυο μια σοβαρή συνεταιριστική επιχείρηση λαϊκής βάσης.

Η αρχική σκέψη είναι οι επαγγελματίες της περιοχής μας να μπορέσουν να έχουν εργασίες εντός της περιοχής έτσι ώστε να μπορούν να μειωθούν τα έξοδα μετακίνησης και η απώλεια χρόνου μετάβασης στην εργασία.

Κατά συνέπεια οι επαγγελματίες θα μπορούν να κάνουν καλύτερες τιμές στους πελάτες και θα δώσουν και μια βοήθεια στα εμπορικά καταστήματα της περιοχής για να επιβιώσουν.

Όλοι λοιπόν οι επαγγελματίες της περιοχής οποιασδήποτε ειδικότητας μπορούν να συμμετέχουν ως μέλη αλλά ακόμα και τα εμπορικά μαγαζιά μπορούν να γίνουν μέλη και να προτιμούνται από τα μέλη του δικτύου για τις αγορές τους, φυσικά με τη ανάλογη προσυμφωνημένη έκπτωση.

Επιπλέον το δίκτυο θα προτείνει στους πελάτες, εκτός από τους επαγγελματίες και τα εμπορικά καταστήματα που θα γίνουν μέλη του δικτύου.

Έτσι λοιπόν από τον αρχιτέκτονα μέχρι το κατάστημα που πουλάει είδη δώρων αλλά και από τον γιατρό μέχρι τον εργάτη που σκάβει κήπους μπορούν όλοι να γίνουν μέλη και να λάβουν μέρος στην κοινή προσπάθεια για επιβίωση.

Στείλτε mail με τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να κάνουμε μια συνάντηση που θα τα πούμε όλα για τον τρόπο λειτουργίας.

Στείλτε μας : ονοματεπώνυμο - τηλέφωνο – ειδικότητα – mail.

Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές σε πρώτη φάση μέχρι τις 15 / 5/ 2013
 
dikep.blogspot.gr