Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Ένταση υπήρξε χθες στο Ειρηνοδικείο Ιλίου κατά την διαδικασία πλειστηριασμών - Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα η συμβολαιογράφος

Νέα δράση αποτροπής πλειστηριασμών πραγματοποίησε το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς την Τετάρτη 6-5-15 στο Ειρηνοδικείο Ιλίου με τη μαζική συμμετοχή του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο, συλλογικοτήτων και κατοίκων της περιοχής. 

Ενδεικτικό της αγωνιστικής συσπείρωσης και ανυποχώρητης στάσης του κινήματος στο Ίλιον είναι ότι εδώ και 8 μήνες έχουν ματαιωθεί όλοι οι πλειστηριασμοί σπιτιών και άλλων περιουσιακών στοιχείων φτωχών συμπολιτών μας με αποτέλεσμα να έχουν πέσει στο κενό οι προσπάθειες των αδηφάγων κορακιών που καιροφυλακτούν προκειμένου να αποσπάσουν τη λαϊκή περιουσία για ένα κομμάτι ψωμί.

Το κίνημα έδειξε για μία ακόμη φορά ότι με ενότητα και αγωνιστική συσπείρωση μπορεί να επιτύχει πολλά και να καταγάγει σπουδαίες νίκες προς όφελος του λαού. Στη σημερινή διαδικασία το κίνημα βρέθηκε αντιμέτωπο με συμβολαιογράφους και κοράκια οι οποίοι προσπάθησαν με κάθε μέσο να πραγματοποιήσουν τη διαδικασία των πλειστηριασμών παραβαίνοντας κάθε προβλεπόμενη διαδικασία. 

Τελικά μετά από την μαζική αντίσταση του κινήματος, οι δύο εκ των τριών πλειστηριασμών ματαιώθηκαν, ενώ ο ένας, σύμφωνα με την αρμόδια συμβολαιογράφο έγινε (όπως κυνικά δήλωσε στους συγκεντρωμένους η ίδια), χωρίς όμως να τηρηθεί τίποτα από την προβλεπόμενη διαδικασία. 

Μετά από ομόθυμη παρέμβαση του συνόλου των συγκεντρωμένων αγωνιστών η εν λόγω συμβολαιογράφος οδηγήθηκε στο τμήμα, στο οποίο συγκεντρώθηκε και το σύνολο των αγωνιστών προκειμένου να καταγγελθεί το γεγονός. Για την πράξη αυτή της συμβολαιογράφου, έχει ήδη επιληφθεί ο εισαγγελέας ο οποίος κινεί τις απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ

www.kinimadenplirono.gr