Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Δελτίο Τύπου του Δήμου Ιλίου για την Λευκή Νύχτα - Το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της πόλης


Αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς επιφυλάσσει για τους επισκέπτες ο Δήμος Ιλίου στη «Λευκή Νύχτα», το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015, μετά την επιτυχία των προηγούμενων ετών και περιμένει τους επισκέπτες στο μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της πόλης που διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Τέσσερεις μουσικές σκηνές με καταξιωμένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως, Κώστας Χατζής, Πέγκυ Ζήνα, Παιδιά από την Πάτρα, Στέλλα Κονιτοπούλου, Πέτρος Λαέρτης, Ροκ σχήματα, το Τσίρκο Cachivache, τους Εθνικοτοπικούς & Πολιτιστικούς Συλλόγους και Φορείς της πόλης, θα μας διασκεδάσουν από τις 7:00 το απόγευμα μέχρι το πρωί.

Το πρόγραμμα το οποίο ετοίμασε ο Δήμος Ιλίου για τη «Λευκή Νύχτα» περιλαμβάνει επίσης, έκθεση βιβλίου, θέατρο σκιών, θέατρο δρόμου, αγώνα μπάσκετ, δωρεάν κινηματογραφικές προβολές, ταχυδακτυλουργούς και κλόουν για τους μικρούς μας φίλους κ.ά., ενώ ανοικτό θα παραμείνει το Λαογραφικό Μουσείο της πόλης.


Όπως δηλώνει ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Η διοργάνωση της Λευκής Νύχτας έχει πολλαπλούς στόχους. Επενδύει στην προσέλκυση επισκεπτών, με σκοπό να γνωρίσουν την πόλη μας και να ξαναέρθουν στο μέλλον. Μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, να προσφέρει δωρεάν διασκέδαση και ψυχαγωγία. Τέλος, να δώσει την ευκαιρία σε καταναλωτές άλλων περιοχών να γνωρίσουν την τοπική αγορά του Ιλίου και τις προσφορές των καταστημάτων. Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή που δίνει προοπτική στην πόλη μας.»