Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Σύσκεψη για την στήριξη του ΚΚΕ έγινε στο Ιλιον

Σύσκεψη για τις εκλογές με ομιλητή το Χρήστο Μαργανέλη,υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στη Β' Αθήνας πραγματοποιήθηκε στο Ίλιον.

Αναφέρθηκε στην ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ στις εκλογές προκειμένου να βρει ισχυρό μπλόκο η αντιλαϊκή πολιτική που θα ξεδιπλωθεί από την επόμενη κυβέρνηση, όποια κι αν είναι αυτή.

Θύμισε ότι το ΚΚΕ είχε προειδοποιήσει και επιβεβαιώθηκε για τον αντιλαϊκό ρόλο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε να μην τσιμπήσει κανένας στις υποσχέσεις παλιών και νέων κομμάτων της διαχείρισης του συστήματος.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα των κατοίκων της δυτικής Αθήνας που πέρυσι τον Οκτώβρη τα σπίτια τους καταστράφηκαν από τις πλημμύρες. Τόνισε τις βαριές ευθύνες όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων για την απουσία υποδομών καθώς και την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που αντί να διαθέσει χρήματα για την αποκατάσταση και την προστασία των πληγέντων, τράβηξε τα αποθεματικά των δήμων για να αποπληρώσει τα δάνεια της πλουτοκρατίας από τους δανειστές.

«Όλοι έχουν δοκιμαστεί και απέδειξαν την πίστη τούς στην εξυπηρέτηση του κεφαλαίου, όπως επίσης και ότι στην ΕΕ και τον καπιταλισμό δεν χωράει η λαϊκή ευημερία», κατέληξε ο Χρήστος Μαργανέλης και κάλεσε σε συσπείρωση με το ΚΚΕ για να ανοίξει ο δρόμος της ανατροπής.
 
 
902.gr