Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Δελτίο Τύπου ΕΠΑΜ

Τα περίπτερα του πυρήνα Ιλίου-Αγ. Αναργύρων-Πετρούπολης στήθηκαν στις γραμμές του τραίνου απέναντι απο την πλατεία Αγ. Αναργύρων, απέναντι απο την πλατεία Ευαγγελιστρίας στο Ιλιον και στην Λεωφ. Πετρουπόλεως στην Πετρούπολη.
 
Εκεί θα βρείτε συναγωνιστές που θα σας διαθέσουν υλικό ενημέρωσης για τις θέσεις του Ε.ΠΑ.Μ, τους υποψηφίους του πυρήνα, Γιώργο Αγγελόπουλο και Ντίνα Κοέδρου-Χρυσικάκη, όπως και άλλους υποψηφίους του Ε.ΠΑ.Μ που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και τον λόγο τους. 
 
Μέχρι τις εκλογές τα περίπτερα θα είναι το 2ο σπίτι μας γιατί ο κόσμος ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μάθει για την ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, την λύση που προτείνει το Ε.ΠΑ.Μ!!! 
 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ όπως και περιμένουμε την βοήθεια όλων όσων πιστεύουν στα προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ. Σας υπενθυμίζω ότι το Ε.ΠΑ.Μ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ, ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ Η ΜΗ, και χρειάζεται την υποστήριξη σας. 
 
Τα περίπτερα θα διαθέτουν κουπόνια των 2, 10 και 20 ευρώ καθώς και την εφημερίδα μας, ΑΝΑΠΟΔΑ, πρός ενίσχυση των οικονομικών αναγκών. 
 
Τελειώνοντας, για να μη σας κουράζω, σας καλώ να ενισχύσεται αυτόν τον αγώνα με την ΠΑΡΟΥΣΙΑ σας και την ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σας,πρώτον, βοηθώντας στο έργο μας, μοιράζοντας υλικό στον κόσμο, και δεύτερον, καλώντας τους γνωστούς και φίλους σας να επισκεφτούν τα περίπτερα μας για ενημέρωση όπως και να οργανώσετε συγκεντώσεις ενημέρωσης όπου θα έρθουμε αυτοπροσώπως να εξηγήσουμε στον κόσμο γιατί η λύση του Ε.ΠΑ.Μ είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ.