Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Συνεχίζονται οι δράσεις πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς, στο Ειρηνοδικείο Ιλίου


Μία ακόμη επιτυχημένη δράση ενάντια στους πλειστηριασμούς πραγματοποιήθηκε τo μεσημέρι της Τετάρτης στο Ειρηνοδικείο Ιλίου, καθώς δεν εμφανίστηκε κάποιος σχετικός αρμόδιος για να ξεκινήσει η σχετική διαδικασία.

Δεκάδες πολίτες από πολιτικούς και δημοτικούς χώρους βρίσκονται κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Ιλίου (3.30 - 5μμ) για να ακυρώνουν τους πλειστηριασμούς στην πράξη.
Μάλιστα για την διαδικασία αυτή μίλησαν στον κόσμο, εκπρόσωποι από το: Κίνημα Δεν Πληρώνω - Ενιαίο Μέτωπο, Λαϊκή Ενότητα, ΕΠΑΜ, Αριστερό Σχήμα Ιλίου κ.α.

Όπως μας ανέφερε ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος εκ μέρος του Κινήματος Δεν Πληρώνω - Ενιαίο Μέτωπο (το οποίο συμμετέχει στην Λαϊκή Ενότητα): "Το κίνημα θα κλιμακώσει τη δράση του την επόμενη περίοδο για να καταργήσει στην πράξη το νέο νομοσχέδιο που δίνει την λαϊκή κατοικία βορά στις ορέξεις των τοκογλύφων."

Τέλος, να σημειωθεί ότι δόθηκε ραντεβού από τους πολίτες που συμμετέχουν σε αυτήν την δράση, να βρίσκονται στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης, στο Δημαρχείο Ιλίου, στις 8.30μμ όπου αντιπροσωπεία του, θα επιδιώξει να πάρει σχετικό ψήφισμα αλληλεγγύης απ'τον Δήμο Ιλίου.